To je to što me zanima!

Ne ljubi samo Tim druge žene, i Helena je imala ljubavnike

Glumica i redatelj prekinuli su prije više od godinu dana, a Burton je već neko vrijeme u ozbiljnoj vezi sa svojom pomoćnicom Bernice s kojom navodno i živi
Vidi originalni članak

Iako su tek prošlog tjedna objavili da su prekinuli nakon 13 godina veze, Tim Burton (56) i Helena Bonham Carter (48) nisu zajedno već više od godinu dana. U nedjelju su strani mediji prenijeli da je redatelj već neko vrijeme u vezi sa svojom asistenticom Bernice Percival (39), koja je bila i glavni razlog njihovog prekida kako tvrde prijatelji. Ipak, nije samo Burton nastavio sa životom, i glumica je od njihovog prekida imala druge ljubavnike, tvrdi izvor, a prenosi Daily Mail.

Helena se ni sa jednim ljubavnikom još nije skrasila, a Tim navodno već živi s Bernice i njezinim devetogodišnjim sinom. 

Glumica i redatelj nakon prekida su ostali u dobrim odnosima i nastavili su zajedno odgajati sina Billyja Raya (11) i kćerkicu Nell (6) pa su skupa proveli i blagdane.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • šaptačica 29.12.2014.

    i kaj bum sad?!imali su otvoreni brak a u međuvremenu Tim nam se zaljubio u svoju ljubavnicu,a niš,bumo oplakivali sve skupa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare