To je to što me zanima!

Ne miruje: Vanja Mamić nakon rastave postala poduzetnica

Rastava braka Vanju je potaknula da se upusti u nove poslovne pothvate. U Hrvatsku uvozi proizvode za dijabetičare, a postat će i zaštitno lice prirodnih krema
Vidi originalni članak

Cijeli moj život povezan je s medicinom i dizajnom. Stoga sam i u poslu objedinila zdravlje i estetiku, rekla je Vanja Mamić (39) za časopis Aktual. Nakon 19 godina braka sa Zoranom Mamićem (40) odlučila je investirati u ono što je zanima cijeli život. S poslovnom partnericom uvozi posteljinu, steznike i čarape koji su dobri za dijabetičare i ljude koji imaju problema s venama. 

Od istog materijala izrađuje se i linija prostirki i terapeutskih podložaka za životinje. Njih je Vanja sama dizajnirala. Kad je posao u pitanju, ne planira odmarati.

Osmišljava dizajn ležajeva za odmor i oporavak životinja. Bit će reporterka na jednoj TV postaji gdje će educirati gledatelje o konjima, a postala je i zaštitno lice prirodnih krema koje je osmislio jedan splitski liječnik. Vanja će dizjanirati ambalažu. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sahara 19.10.2011.

    maria cvitanović,suzana štimac,vanja mamić,milana vlaović ........itd. uspješne poduzetnice još uspješnijih bivših muževa.Očito uspješni u svemu osim u onom najvažnijem a vjerojatno za njih i najtežem zadatku kako sačuvati svoj BRAK! šteta.....

  • zgbzagreb 19.10.2011.

    Dajte mi samo dio novca koji je dobila od Mamića i ja ću postati najjači poduzetnik u RH. Ni Todorić mi neće biti ravan. Treba mi samo prvi milijun, a za ostalo ću imati pokriće.

  • trešnja 19.10.2011.

    Dizajnirati prostirke za životinje, a što kažu one, jel su zadovoljne, kad će modna revija ???? Bože dragi, dok jedni skupljaju ( još samo malo, pa će biti skupljamo) boce po kontejnerima za hranu za jedan obrok, drugi dizajniraju prostirke za životinje i treći imaju novaca da im to kupuju. Što dalje, to više ništa ne razumijem u ovom svijetu !!!! S tim nesrazmjerom se teško pomirim !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare