To je to što me zanima!

Ne odvaja se od njega: Fani je u optiku stigla u pratnji psića

Bivša Miss Hrvatske, Fani Ćapalija, na proslavi godišnjice splitskog optičkog centra pokazala je da je u dobroj formi. Svakodnevno pješači otkako joj je auto na servisu
Vidi originalni članak

Bivše misice, glumice i žene pjevača okupile su se u petak na godišnjici optičkog centra u Splitu. Vrijeme je za nove naočale, jer ako ste imalo poznatija faca u gradu, morate pratiti trendove. Važno je i naći nešto što će se uklopiti sa najnovijim komadima odjeće iz proljetne kolekcije. Bivša Miss Hrvatske Fani Čapalija stigla je u pratnji psića, od kojeg se ne odvaja. Njoj je ljeto već stiglo, pa je ležernom kombinacijom pokazala da je u dobroj formi. Održava je svakodnevnim pješačenjem, otkako joj je auto prije tri i pol mjeseca završilo na servisu. Naime, Fani je sa svojim Smartom imala lakšu prometnu nesreću, a djelovi nikako da stignu.

Supruga popularnog Jole, Ana Čagalj dovezla je u kolicima svoju najmlađu djevojčicu. Curica je mirno spavala, no izgled je odavao buduću malu trendsetericu. Po naočale je stigla i uvijek zamamna Ana Sasso. Svoju formulu dobrog izgleda pojasnila je genetikom i vježbanjem. O privatnom životu ipak nije htjela puno pričati.

- Mi smo samo dobri prijatelji. To je sve što ću reći - odgovorila je Ana na upit da li je još uvijek cimerica bivšem dečku dr. Hrvoju Tomasoviću.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • plava_brale 02.04.2012.

    Ma cek malo, kako je ovo moglo proc bez "Seke" i Keria????? :-P

  • Ovca009 31.03.2012.

    I nekih stvari ima, sto ne govore se svima, sto se samo nekom sapnu: ti znaj... Fant-Fant-Fantasticno. Kad se sa srcem kuha, kuha se Podravka juha. Stara koka - dobra juha.

  • angelos 31.03.2012.

    ..ni ova Fani nije puno "pametnija" od dobre nam već poznate Faniiii

Komentiraj...
Vidi sve komentare