To je to što me zanima!

Ne peglaju kartice, ali zato jesu koljena, vilice, nos, stražnjicu...

No, što kada neke javne osobe odu toliko daleko da im brojni filteri koje sam Instagram nudi nisu dovoljni? Rješenje je jednostavno - photoshop.I ne, nije riječ o onim aplikacijama pomoću kojih makneš nekoliko bubuljica ili za nijansu izbijeliš zube
Vidi originalni članak

Instagram. Savršeno mjesto za život u savršenoj laži. Estetski privlačne fotografije postale su zaštitni znak ove društvene mreže pa stoga ne čudi podatak da većina korisnika ulaže puno truda kako bi pronašli dobar kut, svjetlost, lokaciju ili trenutak. I to je okej.

No, što kada neke javne osobe odu toliko daleko da im brojni filteri koje sam Instagram nudi nisu dovoljni? Rješenje je jednostavno - photoshop. I ne, nije riječ o onim aplikacijama pomoću kojih makneš nekoliko bubuljica ili za nijansu izbijeliš zube. Neke od naših najvećih zvijezda otišle su korak dalje pa su pronašle spas u kojekakvim alatima za sužavanje struka i bedara, peglanje tijela kako bi sakrili celulit, strije ili masne naslage, smanjili nos, povećali stražnjicu ili dodale six pack na trbuh.

Jedan od najboljih pokazatelja koliko toga je uvrnuto u svijetu Instagrama je srpska pjevačica Jelena Karleuša (40) koja svakodnevno objavljuje fotografije koje nemaju gotovo nikakve veze sa stvarnošću. Izgleda kako u karanteni ima viška slobodnog vremena pa se posebno  ''zaigrala'' na posljednjoj fotografiji. 

Brojni pratitelji primijetili su kako je pjevačica ''prčkala' po vilici, izbrisala bore, a nos je doslovno prepolovila. Malo se igrala i sa svojim tijelom pa je celulit jednostavno - popeglala.  

U ovoj priči nije daleko niti naša pjevačica Maja Šuput (40) koja se često nađe na meti brojnih pratitelja koji ju optužuju da loše barata photoshopom. Za razliku od Karleuše, Maja najviše voli filtere koji često nemaju veze sa stvarnošću. Na većini fotografija izgleda kao da je nacrtana ili umetnuta u bajkovit prostor. Nije joj strano niti retuširanje s obzirom na to da joj lice često izgleda ''zblurano'' i popeglano.

Sljedeći put kada se uznemirite jer nemate savršen ten ili vitke noge sjetite se da do savršenstva većina Instagram zvijezda dolazi u samo nekoliko klikova. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 15.04.2020.

    Ne mogu vjerovati da niste ni spomenuli kraljicu photoshopa...

  • škver 14.04.2020.

    Je li vidim "naborana bedra?"

  • JednaBeera 14.04.2020.

    Ovo se zove nisko samopouzdanje. Jadne ni ne znaju kako izgledaju uživo. Sigurna sam da se ni u ogledalo ne mogu pogledati prije nego se nažbukaju. I to sa par metara udaljenosti jer u živo fotoshop ipak ne dela :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare