Obavijesti

Show

Komentari 23

Ne peglaju kartice, ali zato jesu koljena, vilice, nos, stražnjicu...

Ne peglaju kartice, ali zato jesu koljena, vilice, nos, stražnjicu...
16

No, što kada neke javne osobe odu toliko daleko da im brojni filteri koje sam Instagram nudi nisu dovoljni? Rješenje je jednostavno - photoshop.I ne, nije riječ o onim aplikacijama pomoću kojih makneš nekoliko bubuljica ili za nijansu izbijeliš zube

VIDEO

Instagram. Savršeno mjesto za život u savršenoj laži. Estetski privlačne fotografije postale su zaštitni znak ove društvene mreže pa stoga ne čudi podatak da većina korisnika ulaže puno truda kako bi pronašli dobar kut, svjetlost, lokaciju ili trenutak. I to je okej.

No, što kada neke javne osobe odu toliko daleko da im brojni filteri koje sam Instagram nudi nisu dovoljni? Rješenje je jednostavno - photoshop. I ne, nije riječ o onim aplikacijama pomoću kojih makneš nekoliko bubuljica ili za nijansu izbijeliš zube. Neke od naših najvećih zvijezda otišle su korak dalje pa su pronašle spas u kojekakvim alatima za sužavanje struka i bedara, peglanje tijela kako bi sakrili celulit, strije ili masne naslage, smanjili nos, povećali stražnjicu ili dodale six pack na trbuh.

Jedan od najboljih pokazatelja koliko toga je uvrnuto u svijetu Instagrama je srpska pjevačica Jelena Karleuša (40) koja svakodnevno objavljuje fotografije koje nemaju gotovo nikakve veze sa stvarnošću. Izgleda kako u karanteni ima viška slobodnog vremena pa se posebno  ''zaigrala'' na posljednjoj fotografiji. 

Brojni pratitelji primijetili su kako je pjevačica ''prčkala' po vilici, izbrisala bore, a nos je doslovno prepolovila. Malo se igrala i sa svojim tijelom pa je celulit jednostavno - popeglala.  

U ovoj priči nije daleko niti naša pjevačica Maja Šuput (40) koja se često nađe na meti brojnih pratitelja koji ju optužuju da loše barata photoshopom. Za razliku od Karleuše, Maja najviše voli filtere koji često nemaju veze sa stvarnošću. Na većini fotografija izgleda kao da je nacrtana ili umetnuta u bajkovit prostor. Nije joj strano niti retuširanje s obzirom na to da joj lice često izgleda ''zblurano'' i popeglano.

Zagreb: 14. humanitarni koncert "Želim život" Zaklade Ana Rukavina

Sljedeći put kada se uznemirite jer nemate savršen ten ili vitke noge sjetite se da do savršenstva većina Instagram zvijezda dolazi u samo nekoliko klikova. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

00:56
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom