To je to što me zanima!

Ne skriva ga: Monica Bellucci ljubi 18 godina mlađeg dečka

Talijanska glumica 2013. godine rastala se od kolege Vincenta Cassela koji također voli mlađe. Naime, on je od lani u braku s 31 godinu mlađom manekenkom Tinom Kunakey
Vidi originalni članak

Talijanska glumica Monica Bellucci (54) prvi se put pojavila u javnosti s dečkom Nicolasom Lefebvreom (36), francuskim kiparom s kojim je u ozbiljnoj vezi već neko vrijeme. Par se nije skrivao od fotografa, već su se držali za ruke na Tjednu mode u Parizu. Nijedno od njih nije skidalo osmijeh s lica.

Radi se o bivšem modelu, umjetniku i scenografu koji je usput pokazao i džentlmenske manire kada je svojoj djevojci pri odlasku s Chanelove revije otvorio vrata automobila.

Razlika u godinama njima očigledno ne smeta, a Nicolas je srce, po mišljenju mnogih jedne od najseksepilnijih glumica na svijetu, osvojio još u proljeće 2017. godine. Unatoč šuškanjima, dosad su se uspješno 'skrivali' od javnosti, ali to izgleda više ne misle raditi. 

Slavna talijanska glumica 2013. godine rastala se od francuskog glumca i kolege Vincenta Cassela (52) koji također voli mlađe.

Naime, on je od prošle godine u braku s čak 31 godinu mlađom manekenkom Tinom Kunakey (21) s kojom bi uskoro trebao dobiti i dijete.

Vincent i Tina izgovorili su sudbonosno 'da' u kolovozu u jugozapadnoj Francuskoj. Iako je njihovo vjenčanje, upravo zbog značajne razlike među godinama, izazvalo veliko zanimanje šire javnosti, par se na kraju ipak odlučio za nešto skromnije vjenčanje. 

Pratite nas na našem Instagram profilu

JAVNOST U ŠOKU: Zašto kraljevska obitelj izbjegava i izolira Meghan i Harryja?

Idi na 24sata

Komentari 58

  • mrTrobec 03.09.2019.

    Kupila mu odijelo u Vartexu

  • mirela705 07.03.2019.

    Mlađe je slađe

  • flori 06.03.2019.

    Monika je strašna, polizao bi je cijelu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare