To je to što me zanima!

Ne, to ne zavija tužna mačka, Britney pjeva bez 'play-backa'

Pop divu već dugo prozivaju kako na koncertima uopće ne pjeva već samo otvara usta dok snimka svira. Ako uvijek zvuči kao i na ovoj snimci možda je i bolje tako
Vidi originalni članak

U javnost je izašla snimka na kojoj Britney Spears (32) pjeva pjesmu 'Alien', ali bez digitalne obrade. Već dugo se priča kako se pjevačica na svojim koncertima koristi 'play-backom', a ova snimka ide u prilog tim tvrdnjama. Naime, Britney zvuči svakako samo ne kao pop diva s dugogodišnjom karijerom. 

Video snimka koja je objavljena na YouTubeu sada je nedostupna zbog autorskih prava. 

Ironija je u tome što je Spears bila sutkinja u glazbenom showu 'X Factor' gdje je odlučivala tko od kandidata ima dovoljno talenta i 'ono nešto ' kako bi postao zvijezda. Pop princeza već je dokazala da ima 'ono nešto', ali s obzirom na to kako zvuči kada njen glas nije digitalno obrađen pitanje je je li smjela odlučivati o tome tko ima talenta.

Producent spomenute pjesme, William Orbit (57), na svom Facebooku obratio se obožavateljima i pokušao opravdati Britneyino zavijanje. 

- Zagrijavanje je važno svakom profesionalcu, to je kao kada se trkači rastežu i ponekad je potrebno više vremena kako bi se to napravilo pravilno. Čuo sam svakakve zvukove za vrijeme zagrijavanja. Poanta je u tome da se to nije trebalo dijeliti s milijunima slušatelja - napisao je u svom obrazloženju.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • DarioGradečak 10.07.2014.

    Nije fake snimka. Snimka je prava, samo što je William Orbit (producent iste pjesme) rekao da je to bilo nešto kao zagrijavanje. Nije se ni trebalo snimati. Ali da je pravo, je. A Womanizer, stems su već finalizirane i dotjerane snimke iz studija. Inače, uokolo se tradeaju Alien recording sessions, tako da mislim da ima jos. :)

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 10.07.2014.

    čula sam ovo netom prije nego su maknuli s jubitubija i stvarno pre loše.ja sam mislila da ja nemam sluha ali ovo je baš u rangu s enrique-ovom snimkom.

  • Galeb i ja 09.07.2014.

    Bolje slusati u zoloskom vrtu zivotinje kako zavijaju nego nju kako tuli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare