To je to što me zanima!

'Ne trebamo botoks i zahvate, mi želimo ostarjeti graciozno'

Jane Seymour odustala je od botoksa jer želi lice kojim može izraziti emocije, lice na kojem se sve vidi. Jacqueline Bisset kaže da je unutarnja ljepota najvažnija
Vidi originalni članak

Jane Seymour (63), najpoznatiju po glavnoj ulozi u seriji 'Doktorica Quinn, žena vrač' nedavno su fotografirali u kupaćem kostimu. Pokazala je da bi joj na liniji mogle zavidjeti mnoge znatno mlađe žene. Glumica je zajedno s kolegicom Jacqueline Bisset (69) pričala o starenju u Hollywoodu. 

Iako su obje već u godinama, izgledaju jako dobro. Ni jedna ni druga nisu otišle 'pod nož' kako bi izgledale besprijekorno jer, kako kažu, žele ostarjeti graciozno. 

- Odlučila sam da želim ostarjeti graciozno i imati svoje lice. Želim imati lice koje mogu pomaknuti, lice kojim mogu izraziti emocije. Zato se botoksa klonim kao vrag tamjana - rekla je Seymour koja priznaje da je u mlađim danima nekoliko puta bila na injekcijama botoksa, no od toga je sad u potpunosti odustala. Ipak, operaciju grudi i podizanje kapaka odbija priznati. 

- Morate se naviknuti na svoj odraz u ogledalu i zavoljeti ono što vidite. Također, bez obzira na to što vam itko kaže, morate znati da ste u prirodnom izdanju uvijek najljepši - rekla je Jacqueline gostujuću u 'The Today Showu'. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • kung fu panda 26.02.2014.

    tak je drage moje bolje imati koju boru nego lice lutke na napuhavanje

  • _petra_ 26.02.2014.

    zena vrač

  • jinjang 26.02.2014.

    lijepe su i bez ičega,ne treba im botoks

Komentiraj...
Vidi sve komentare