To je to što me zanima!

'Ne valja vam Sarah koja mrda guzom, a ni pobožne pjevačice'

Nakon gotovo svake polufinalne emisije, gledatelji imaju primjedbe pri odabiru dvaju točaka koje će se natjecati u finalu. Na društvenim mrežama izbila je svađa oko sestri Ramljak
Vidi originalni članak

Za mjesto u finalnoj emisiji 'Supertalenta' sinoć su se izborili plesna skupina Atomi i sestre Ramljak. Dok je Atome izabrala publika glasovanjem, sestre Anamariju i Dariju u finale su poslali članovi žirija. Sestre su imale jednak broj glasova gledatelja kao i 14-godišnji Angelo Švec koji s braćom izvodi vratolomije u street workout stilu. 

Nakon što su proglašeni finalisti, gledatelji su se 'bacili' na komentiranje po društvenim mrežama. Mnogi su negodovali jer smatraju da će finalna emisija biti puna pjevača. Angelo, kao i vozač motora Dejan Špoljar, bili su među favoritima, no ipak nisu dobili šansu da osvoje titulu Supertalenta. 

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ODABRALI SESTRE RAMLJAK Gledatelji ljuti na žiri: 'Opet će u finalu biti samo pjevači...'

Ponovno su produkciji showa poručili da je 'sve namješteno', kao i da nisu birali raznovrsne talente. Nekima nije bila jasna odluka pjevačice Šuput koja je na kraju odlučila dati glas sestrama Ramljak, a ne Angelu kojeg je posebno nahvalila nakon nastupa. 

- Angelo, meni tu piše da imaš 14 godina. Meni je to neshvatljivo. Tvoje ponašanje, koliko si predan ovom hobiju, poslu, to je fascinantno. I na audiciji si bio fenomenalan, ali kombinacija braće je ludilo. Koreografija vam je bila sjajna, muzika, bili ste sinkronizirani. Joj, kad bi se samo malo skinuli. Ajde, i meni je Božić - rekla je Maja braći.  

Sestre Ramljak zaplakale su kada su saznale da su prošle dalje, kao što su i pustile suzu za vrijeme izvedbe duhovne pjesme. To je također bio povod za negativne komentare nekih gledatelja. 

Mnogi su pak odlučili osuditi konstantno negodovanje publike. Jedan gledatelj se prisjetio koliko su neki bili protiv twerkašice Sarah Seifert (19), a sada su protiv vjernica. 

Idi na 24sata

Komentari 131

  • pravica3 11.12.2017.

    tako je, nama ništa ne valja, jer je i sama emisija takva....malo što valja...znamo da je jako teško odabrati najbolje talente, ali da su pjevači, i to već, ajmo reći "školovani" jer na neki način jer nešto pohađaju godinama, čisti promašaj uopće za prijavu za super talent, to je mislim nepobitno....za to postoje neke druge emisije...isto tako i za plesne grupe...manje više i one su "školovane" od strane privatnih mentora tako da i njima tu nije mjesto....samim time bi bilo puno lakše izabrati prave talente....jer...ima ih, dapače....samo što nisu jadni dobili zeleno svjetlo...i to već na audiciji....dakle, još jedan propali šou

  • krao_sam_1 11.12.2017.

    Nitko nam ne valja,ali zato nam uvijek valjaju ekipa iz adezeja,Sanader Karamarko plenky i njihovi derivati.

  • x00x 11.12.2017.

    dok jedni rade komemoraciju ratnom zlocincu drugi se svadjaju o nekom tv showu... izbaciti iz skola sve osim vjeronauka...samo nam bog moze pomoci

Komentiraj...
Vidi sve komentare