Show

Komentari 131

'Ne valja vam Sarah koja mrda guzom, a ni pobožne pjevačice'

'Ne valja vam Sarah koja mrda guzom, a ni pobožne pjevačice'

Nakon gotovo svake polufinalne emisije, gledatelji imaju primjedbe pri odabiru dvaju točaka koje će se natjecati u finalu. Na društvenim mrežama izbila je svađa oko sestri Ramljak

Za mjesto u finalnoj emisiji 'Supertalenta' sinoć su se izborili plesna skupina Atomi i sestre Ramljak. Dok je Atome izabrala publika glasovanjem, sestre Anamariju i Dariju u finale su poslali članovi žirija. Sestre su imale jednak broj glasova gledatelja kao i 14-godišnji Angelo Švec koji s braćom izvodi vratolomije u street workout stilu. 

Nakon što su proglašeni finalisti, gledatelji su se 'bacili' na komentiranje po društvenim mrežama. Mnogi su negodovali jer smatraju da će finalna emisija biti puna pjevača. Angelo, kao i vozač motora Dejan Špoljar, bili su među favoritima, no ipak nisu dobili šansu da osvoje titulu Supertalenta. 

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Ponovno su produkciji showa poručili da je 'sve namješteno', kao i da nisu birali raznovrsne talente. Nekima nije bila jasna odluka pjevačice Šuput koja je na kraju odlučila dati glas sestrama Ramljak, a ne Angelu kojeg je posebno nahvalila nakon nastupa. 

- Angelo, meni tu piše da imaš 14 godina. Meni je to neshvatljivo. Tvoje ponašanje, koliko si predan ovom hobiju, poslu, to je fascinantno. I na audiciji si bio fenomenalan, ali kombinacija braće je ludilo. Koreografija vam je bila sjajna, muzika, bili ste sinkronizirani. Joj, kad bi se samo malo skinuli. Ajde, i meni je Božić - rekla je Maja braći.  

Sestre Ramljak zaplakale su kada su saznale da su prošle dalje, kao što su i pustile suzu za vrijeme izvedbe duhovne pjesme. To je također bio povod za negativne komentare nekih gledatelja. 

Mnogi su pak odlučili osuditi konstantno negodovanje publike. Jedan gledatelj se prisjetio koliko su neki bili protiv twerkašice Sarah Seifert (19), a sada su protiv vjernica. 

Najčitaniji članci