Obavijesti

Show

Komentari 131

'Ne valja vam Sarah koja mrda guzom, a ni pobožne pjevačice'

'Ne valja vam Sarah koja mrda guzom, a ni pobožne pjevačice'
1

Nakon gotovo svake polufinalne emisije, gledatelji imaju primjedbe pri odabiru dvaju točaka koje će se natjecati u finalu. Na društvenim mrežama izbila je svađa oko sestri Ramljak

VIDEO

Za mjesto u finalnoj emisiji 'Supertalenta' sinoć su se izborili plesna skupina Atomi i sestre Ramljak. Dok je Atome izabrala publika glasovanjem, sestre Anamariju i Dariju u finale su poslali članovi žirija. Sestre su imale jednak broj glasova gledatelja kao i 14-godišnji Angelo Švec koji s braćom izvodi vratolomije u street workout stilu. 

Nakon što su proglašeni finalisti, gledatelji su se 'bacili' na komentiranje po društvenim mrežama. Mnogi su negodovali jer smatraju da će finalna emisija biti puna pjevača. Angelo, kao i vozač motora Dejan Špoljar, bili su među favoritima, no ipak nisu dobili šansu da osvoje titulu Supertalenta. 

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

01:04
Gledatelji ljuti na žiri: 'Opet će u finalu biti samo pjevači...'
Gledatelji ljuti na žiri: 'Opet će u finalu biti samo pjevači...'

Ponovno su produkciji showa poručili da je 'sve namješteno', kao i da nisu birali raznovrsne talente. Nekima nije bila jasna odluka pjevačice Šuput koja je na kraju odlučila dati glas sestrama Ramljak, a ne Angelu kojeg je posebno nahvalila nakon nastupa. 

- Angelo, meni tu piše da imaš 14 godina. Meni je to neshvatljivo. Tvoje ponašanje, koliko si predan ovom hobiju, poslu, to je fascinantno. I na audiciji si bio fenomenalan, ali kombinacija braće je ludilo. Koreografija vam je bila sjajna, muzika, bili ste sinkronizirani. Joj, kad bi se samo malo skinuli. Ajde, i meni je Božić - rekla je Maja braći.  

Sestre Ramljak zaplakale su kada su saznale da su prošle dalje, kao što su i pustile suzu za vrijeme izvedbe duhovne pjesme. To je također bio povod za negativne komentare nekih gledatelja. 

Mnogi su pak odlučili osuditi konstantno negodovanje publike. Jedan gledatelj se prisjetio koliko su neki bili protiv twerkašice Sarah Seifert (19), a sada su protiv vjernica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 131
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin