To je to što me zanima!

Ne želi iz Londona: Oskarovac se odbija preseliti u Hollywood

Govore mi da ću lakše dobiti posao ako se preselim u Los Angeles. Ne slažem se s tim, kaže glumac koji je dobio Oscar za film “Teorija svega”
Vidi originalni članak

Eddie Redmayne (33), unatoč nagovaranjima brojnih kolega, ne želi napustiti rodni London.

- Govore mi da ću lakše dobiti posao ako se preselim u Los Angeles. Ne slažem se s tim - kaže glumac koji je dobio Oscar za film “Teorija svega”.

Eddie je prije Oscara osvojio Golden Globe, ali i Bafta nagrade. Bilo je za očekivati da će osvojiti i Oscara, a internet su preplavile njegove iskrene reakcije. Iako je očekivao da je jedan od favorita, svi su komentirali da je izraz njegovog lica bio neprocjenjiv nakon što je Cate Blanchett pročitala njegovo ime. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • qwert123 25.02.2015.

    Pošto je još tinejđer,mislim da hollywood može sačekati

  • filip144 25.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Moslavka 25.02.2015.

    Samo ti mali ostani u Londonu i uzivaj. Ne trebaju ti oni koji su bili glumci a vise ne, nemaju talenta. Onda dolaze oni koji bi htjeli biti glumci i opet nemaju talenta. Kardasianke vladaju i te druge silikonske ``ljepotice``. Ti si dobar glumac, imat ces posla koliko hoces, nema veze gdje zivis.

Komentiraj...
Vidi sve komentare