To je to što me zanima!

'Ne želim titulu kraljice estrade, to mi baš ni najmanje ne treba'

NAGRADA PUBLIKE Jelena Rozga pobijedila je na Splitskom festivalu. Dok je jela pizzu, pozvali su je da preuzme nagradu. Potpuno zbunjeno dignula se od stola
Vidi originalni članak

Dok je pjevala novu pjesmu 'Razmažena' u finalnoj večeri publika je pjevala s njom u glas i plesala, a Jelena Rozga (33) neprestano se smijala.

- Ne trebaju mi titule poput 'kraljice estrade'. Dosta mi je da me zovu imenom, a najveća mi je nagrada da radim ono što volim - kaže pjevačica. Pobijedila je u nedjelju na 51. festivalu zabavne glazbe Split.

- Stvarno to nisam očekivala. Baš sam sjela pojesti pizzu kad su me pozvali na pozornicu da preuzmem nagradu - priča pjevačica. Zahvalila se bračnom paru Huljić koji je napisao pjesmu i aranžman, a najviše publici koja joj je priuštila drugu ovogodišnju veliku nagradu nakon Porina za hit godine.

- Sad ću nekoliko dana na odmor - dodala je.

Mladena Grdovića od raznih iskušenja čuvale su supruga Brankica i kći Sara. Grlio se s prijateljem Jasminom Stavrosom, s kojim je potiho pjevao dalmatinske pjesme.

Klapa Cambi osvojila publiku i stručni žiri

Drugo i treće mjesto, prema glasovima publike, osvojile se pjesme 'Od zipke do križa' u izvedbi klampe Cambi i “Ankora” koju je otpjevao Marko Pecotić-Peco. Stručni žiri najboljom je skladbom proglasio 'Ultima partenca” klape Camb'.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • TanjaOstojić_1 05.07.2011.

    meni je drago da je moja jele pobjedila ponosna sam na nju njen sam fan a a taj njen se ostvario živjela jele želim ti svu sreću svijeta tvoji veliki fanovi iz imotskoga velike čestitke na pobjedi i to zasluženoj sretno kissss volimo te.

  • bandicoot 05.07.2011.

    u 'lijepoj nasoj' izgleda da svaka budala moze skladat i pivat! je*ala ih bizuterija, superman, razmazena itd. itd.

  • Feel 05.07.2011.

    O boze...citam i ne vjerujem. Osobno ne slusam rozgu, znam njenih par hitova kao npr bizuterija, to priznam, ali to ni nemozes ne znat, ali tko sam ja da bi ja sada tu nju vrijedala jer se meni ne svida njezina glazba? necu slusat i bok.svaka glazba ima svoje fanove, tako i zabavna kao i rock i metal i pop i slicno... stoga dajte ljudi, oko gluposti se tu prepirete

Komentiraj...
Vidi sve komentare