To je to što me zanima!

Ovo mu je bio posljednji Božić: Umro je slavni George Michael

Preminuo je legendarni pjevač George Michael, javljaju britanski mediji. Vijest da je pronađen mrtav u svom domu je potvrdio i njegov glasnogovornik, kao i da nema tragova nasilne smrti
Vidi originalni članak

Pjevač George Michael preminuo je u 54. godini života, objavio je BBC.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Pronađen je mrtav u svom domu, a nema naznaka nasilne smrti. 

Vijest je potvrdio njegov glasnogovornik.

- S velikim žaljenjem obavještavamo javnost da je voljeni sin, brat i naš prijatelj George mirno preminuo u svom domu za Božić. Obitelj moli za privatnost u ovom teškom trenutku - rekao je glasnogovornik.

George Michael rođen je kao Georgios Kyriacos Panayiotou, 25. lipnja 1963., a slavu je stekao tijekom 1980-ih kao član dua Wham! što ga je osnovao s prijateljem iz školskih dana Andrewom Ridgeleyjem.

Preminuo je od zatajenja srca u svom domu u mjestu Goringu u Oxfordshireu. Policija je objavila da su u pjevačev dom pozvani na Božić nešto prije 14 sati, a britanski mediji pišu da je George umro u 13:42 (14:42 po našem vremenu). 

Jedan od prvih koji se od pjevača oprostio na društvenim mrežama, bio je njegov kolega iz grupe Wham! Andrew Ridgeley.

- Srce mi je slomljeno jer je otišao moj voljeni prijatelj Yog. Ja, njegovi voljeni, njegovi prijatelji, svijet glazbe, cijeli svijet tuguje. Zauvijek voljen - napisao je.

Prijatelju je na Instagramu posljednje zbogom rekao i Elton John

- U dubokom sam šoku. Izgubio sam voljenog prijatelja, najdražu i najdarežljiviju dušu i briljantnog umjetnika. Suosjećam s njegovom obitelji, prijateljima i svim obožavateljima - stoji u Eltonovoj objavi.

- Sada mislim na Georgeovu obitelj, prijatelje i obožavatelje. Bio je jako voljen i nadam se da je to znao jer je tuga koja sada vlada u svijetu neizreciva. Shrvan sam. Imao je prekrasan glas i njegova glazba će živjeti dalje u spomen na njegov talent. Nadam se da će ga Buda primiti u svoje naručje - napisao je Boy George na Twitteru.

Producent Mark Ronson, uz posljednji pozdravu Michaelu, napisao je kako je on bio svjetski fenomen i jedan od istinskih engleskih velikana kojemu se nemoguće odužiti za sve što je napravio.

Osim njih, od pjevača su se oprostili i Ellen DeGeneres, Bryan Adams, MC Hammer, DJ David Guetta, članovi benda Duran Duran, William Shatner i mnogi drugi.

George je sljedeće godine planirao izdati svoj novi album, a dogovorio je i suradnju s producentom Naughty Boyem.

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 404

  • trn u oku 😁 05.09.2021.

    @Psiho:Ginekolog oprosti molim te,nadam se da ste dobro . Cuvaj tu ženu, uistinu je vrijedna 😔

  • Babalonko 27.12.2016.

    Kao da mi ponovno odjekuje zvuk pjesme "Father Figure" kada sam se kao klinac prvi put zapitao tko pjeva ovu cool stvar! RIP George!

  • ujo66 27.12.2016.

    Bio je homosexualac ili po hrvatskom prevodu peder. Kolega mu je imao AIDS ili po hrvatskom prevodu zaraznu bolešćinu SIDU. Sexali su se vjerojatno na nehigijenska mjesta. Takvu vrstu bolesti dobivamo iz obijesti. Na isti način je propalo i rimsko carstvo. Hvala ti majko što si me zdrava rodila i odgojila da živim u vjeri i obitelji u kojoj mi je žena živutni partner.

Komentiraj...
Vidi sve komentare