To je to što me zanima!

Nećak Olivera Dragojevića je dobio sina: 'Dobro došao Noah'

Petar je na društvenim mrežama objavio vijest da je postao otac petog djeteta. On i supruga Andrea već imaju sinove Davida, Emanuela i Jona, te kćer Debora Mariju
Vidi originalni članak

Andrea Dragojević, supruga pjevača Petra Dragojevića (40), rodila je u ponedjeljak u splitskoj bolnici sina. Obitelj nećaka legendarnog Olivera Dragojevića se tako proširila na sedam članova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sinčića su nazvali Noah, a već imaju Davida (10), Emanuela (8), Jona (6) i Deboru Mariju (4). Petar je objavio fotografiju bebine ručice s narukvicom na kojoj piše 'Dragojević muško'.

- Dobro nam došao Noah - napisao je pjevač.

Da čeka peto dijete Petar je objavio na 59. Splitskom festivalu. 

- Doći će beba u 11. mjesecu, volim djecu, ja i žena volimo djecu i koliko ih Bog da - izjavio je tad Petar. Par je želio da im spol petog djeteta bude iznenađenje, a obitelj im je bitna stvar u životu. 

- Supruga i ja nastojat ćemo našu djecu naučiti da prije svega budu dobri i pošteni ljudi. Nastojat ćemo im prenijeti vjeru u ljubav i Boga jer nam je to u obitelji jako važno. Kako stvari za sada stoje, znam da smo na dobrom putu - izjavio je Petar za Story 2015. godine. Petar i Andrea oženili su se 2006. godine nakon četiri godine veze. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Mthesecond 12.11.2019.

    Covjek voli biblijska imena,vidi se da je ljubitelj biblijskih likova :)) Debora Marija..Lijepo,zanimljivo ime al to su vec dva imena,malo previse :)) Ko Meksikanci kad nazovu dijete Maria Christina Conchita Silvana Antonia de Alfonso :))) Pa se ti misli kako ces je zvati..Haha..

  • DamirFranelić 12.11.2019.

    Pravo Hrvatsko ime ajme majko

  • arni2 12.11.2019.

    Čeka se Mojsije

Komentiraj...
Vidi sve komentare