To je to što me zanima!

Neće doma za Božić? Niall je zbog oluje 'zapeo' u Londonu

Pjevač je svoje probleme podijelio i s obožavateljima na Twitteru, nakon čega su mu mnogi ponudili privremeni dom i da blagdane provede s njihovim obiteljima
Vidi originalni članak

Član benda One Direction poprilično je uzrujan jer Božić možda neće provesti sa svojom obitelji. Niall Horan (20) iz Londona se pokušava vratiti u svoj rodni grad  Mullingar u Irskoj, no zbog vremenskih neprilika to će mu teško uspjeti. Pjevač je svoje probleme podijelio i s obožavateljima na Twitteru. 

- Pa to je s****. Čini se da za Božić neću biti kod kuće. Glupi vjetar - napisao je na Twitteru Niall koji je u Londonu bio na koncertu benda JLS. 

Nakon što je na Twitteru objavio tužnu i nervoznu poruku, mnogi obožavatelji u komentarima su mu ponudili privremeni dom. No, Niall je dao do znanja da se i dalje trudi pronaći let s kojim će uspjeti stići doma. Ovaj tjedan mu je, kao i cijela godina bio naporan. Bend je odradio uspješnu turneju 'Take Me Home' o čemu više možete pročitati u knjizi 'One Direction: Kad snovi postanu stvarnost'. Ako to još niste učinili možete ju kupiti i kao božićni poklon za 29,29 kuna na svakom kiosku. 

Niallova majka Maura Gallagher nedavno je izjavila da je Božić u njihovoj obitelji jako bitan, a da se počaste tradicionalnom kuhinjom. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kung fu panda 25.12.2013.

    jadan mali Sretan BOŽIĆ SVIMA

  • crni 5 24.12.2013.

    nekad su bar uzimali lijepe u boy bendove

  • cassini 24.12.2013.

    mo koga briga....

Komentiraj...
Vidi sve komentare