To je to što me zanima!

Neću to! Lujo i Sopek plakali su u djetinjstvu zbog darova

Glumac i voditeljica prisjetili su se božićnih poklona koji su ih razočarali u djetinjstvu, a Knešaurek nam je otkrio da će cijelu godinu pamtiti po tome što je dobio kćer i proslavio prvu godišnjicu braka
Vidi originalni članak

Brojna poznata lica okupila su se na predstavljanju najstarije talijanske pržionice kave, Caffe Vergnano u Zagrebu
U restoranu i wine-baru Dubravkin put, espresso kojeg je pripremio poznati barista Damian Burgess, imali su priliku isprobati Lujo Kunčević, Ivana Mišura, Nevena Rendeli Vejzović, Renata Sopek, Matko i Anica Knešaurek, Oliver Mlakar, Antonija Stupar Jurkin, Petra Kurtela, Kristina Krepela, Tamara Garbajs  i mnogi drugi gosti, a neki od njih prisjetili su se i poklona koje su kao klinci dobivali za Božić.

- Ispod bora me čekao velik dar, sav sretan sam ga krenuo otvarati, ali kad sam vidio koricu knjige, krenula je prva suza. Očekivao sam Lego kockice ili videoigru, a roditelji su htjeli da budem intelektualac - prisjetio se glumac Lujo Kunčević (26) božićnog poklona iz djetinjstva koji ga je razočarao te dodao kako danas voli čitati i drago mu kada dobije dobru knjigu.

Prije Božića poseban mu je doživljaj pogledati na televiziji trilogiju Gospodara prstenova, a ovaj Božić provest će u društvu djevojke, manekenke Ivane Mišure (27). Pripremanje slastica prepustit će obitelji.

-  Ne ide mi ništa u kuhinji, najvjerojatnije bi mi trebao vatrogasni aparat - rekao je.

Iza Renate Sopek (37) je, kako kaže, interesantna godina. Prije dva tjedna obranila je završni rad čime je zaokružila jednu cjelinu u svom životu te nastavila dalje s diplomskim studijem odnosa s javnostima. I Renata se prisjetila poklona koji je dobila kao dijete.

- Bratić i sestrična dobili su neke male kartonske koferčiće, plavi i rozi, a ja lutku. Ispada da mi je to bilo traumatično iskustvo, zaista sam htjela koferčić, meni drama, krokodilske suze, pravo razočaranje - rekla je Renata.

Kaže i da je imala period kada je sama izrađivala poklone, venecijanske maske i poklanjala ih, ali sada više ne stigne.

- Ove godine nisam stigla posjetiti ni advent u Zagrebu, ali svakako planiram - dodala je.

Glumac Matko Knešaurek (30) godinu će najviše pamtiti po rođenju kćeri Talije i prvoj godišnjici braka sa suprugom Anicom (26), koju je upoznao prije dvije godine. Božić će provesti u krugu obitelji, a Novu godinu dočekat će na skijanju u Sloveniji u društvu kolege Jana Kerekeša i njegove supruge.

- S obzirom da ne znam skijati, supruge će skijati, a Jan i ja čuvati dijete - rekao je Knešaurek.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • vedii888 16.12.2016.

    Kakvo ime Lujo

  • FILF 16.12.2016.

    Moj Lujo cvili i zavija,jos nezna plakat

  • Compton 16.12.2016.

    Koje ime, Luuujooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare