Obavijesti

Show

Komentari 8

Neću to! Lujo i Sopek plakali su u djetinjstvu zbog darova

Neću to! Lujo i Sopek plakali su u djetinjstvu zbog darova
14

Glumac i voditeljica prisjetili su se božićnih poklona koji su ih razočarali u djetinjstvu, a Knešaurek nam je otkrio da će cijelu godinu pamtiti po tome što je dobio kćer i proslavio prvu godišnjicu braka

VIDEO

Brojna poznata lica okupila su se na predstavljanju najstarije talijanske pržionice kave, Caffe Vergnano u Zagrebu
U restoranu i wine-baru Dubravkin put, espresso kojeg je pripremio poznati barista Damian Burgess, imali su priliku isprobati Lujo Kunčević, Ivana Mišura, Nevena Rendeli Vejzović, Renata Sopek, Matko i Anica Knešaurek, Oliver Mlakar, Antonija Stupar Jurkin, Petra Kurtela, Kristina Krepela, Tamara Garbajs  i mnogi drugi gosti, a neki od njih prisjetili su se i poklona koje su kao klinci dobivali za Božić.

- Ispod bora me čekao velik dar, sav sretan sam ga krenuo otvarati, ali kad sam vidio koricu knjige, krenula je prva suza. Očekivao sam Lego kockice ili videoigru, a roditelji su htjeli da budem intelektualac - prisjetio se glumac Lujo Kunčević (26) božićnog poklona iz djetinjstva koji ga je razočarao te dodao kako danas voli čitati i drago mu kada dobije dobru knjigu.

Prije Božića poseban mu je doživljaj pogledati na televiziji trilogiju Gospodara prstenova, a ovaj Božić provest će u društvu djevojke, manekenke Ivane Mišure (27). Pripremanje slastica prepustit će obitelji.

-  Ne ide mi ništa u kuhinji, najvjerojatnije bi mi trebao vatrogasni aparat - rekao je.

Iza Renate Sopek (37) je, kako kaže, interesantna godina. Prije dva tjedna obranila je završni rad čime je zaokružila jednu cjelinu u svom životu te nastavila dalje s diplomskim studijem odnosa s javnostima. I Renata se prisjetila poklona koji je dobila kao dijete.

- Bratić i sestrična dobili su neke male kartonske koferčiće, plavi i rozi, a ja lutku. Ispada da mi je to bilo traumatično iskustvo, zaista sam htjela koferčić, meni drama, krokodilske suze, pravo razočaranje - rekla je Renata.

Kaže i da je imala period kada je sama izrađivala poklone, venecijanske maske i poklanjala ih, ali sada više ne stigne.

- Ove godine nisam stigla posjetiti ni advent u Zagrebu, ali svakako planiram - dodala je.

Glumac Matko Knešaurek (30) godinu će najviše pamtiti po rođenju kćeri Talije i prvoj godišnjici braka sa suprugom Anicom (26), koju je upoznao prije dvije godine. Božić će provesti u krugu obitelji, a Novu godinu dočekat će na skijanju u Sloveniji u društvu kolege Jana Kerekeša i njegove supruge.

- S obzirom da ne znam skijati, supruge će skijati, a Jan i ja čuvati dijete - rekao je Knešaurek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega