To je to što me zanima!

Neda Parmać: Meni je Hvar preskup i predosadan otok

Pjevačica je na Hvaru bila s Pamelom Ramljak i Nikom Antolos. Hvar ih se nije pretjerano dojmio. Neda mašta da je mlađa i da uživa u avanturama
Vidi originalni članak

Na Hvaru se i ovo ljeto okupio velik broj poznatih. Neda Parmać (25) također je posjetila najpopularniji hrvatski otok, ali ga je brzo napustila. Feminnemka je za portal Index izjavila da joj je sunčani Hvar preskup. Tamo je ljetovala s Nikom Antolos (20) i Pamelom Ramljak (30), kolegicama iz grupe Feminnem i dobrim prijateljicama. Kaže da su nerazdvojne. Pamela na Hvaru ima vikendicu u kojoj su cure odsjele. Pamelini roditelji im kuhaju, a večeri provode uz fina jela i pića pa nakon toga nisu baš zainteresirane za ludi noćni provod. Neda kaže da su jednom izašle i za pola sata shvatile da je sve pretjereano skupo i dosadno pa su brzo otišle kući. Pjevačica kaže da se ne voli sunčati gola jer određene dijelove tijela ne voli izlagati suncu. Kaže da nema ništa protiv ljetnih avantura, štoviše, super su joj. Voljela bi da je mlađa da opet može imati jednu avanturu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • driver696 06.08.2010.

    mislim stvarno pa odi ljetovat na ibizu....to sto je u Hvaru skupo ne znaci da je citav otok skup...daj curo nisi svijesna gdje si bila!!!!WAKE UP!

  • IP95 06.08.2010.

    budi zadovoljna sta uopce mozes ic na litovanje...kolko ima ljudi sta si nemogu to priustit !

  • tajnamoja 06.08.2010.

    Gle, meni u Vrsaru nije bilo dosadno jer je bila super ekipa, dakle, možda je presudno i s kim si.

Komentiraj...
Vidi sve komentare