To je to što me zanima!

Neda Parmać oplela po hejteru: 'Ma koliko glup moraš biti?!'

Ti glupi trolovi, ja zbilja ne znam koja je poanta njihovog života, napisala je pjevačica
Vidi originalni članak

Pjevačica grupe Feminnem, Neda Parmać (38), osvrnula se nedavno na negativan komentar koji je pročitala u komentarima ispod jednog svog videa.

- Objavila sam neki dan video na Instagramu, onaj neki trend šaketanja, Adriana je htjela to objaviti. I sad dolje čitam neki komentar: 'koliko glup moraš biti..'. Ma koliko glup ti moraš biti da ostaviš komentar potpuno nepoznatoj osobi.. Ti glupi trolovi, ja zbilja ne znam koja je poanta njihovog života - komentirala je na društvenim mrežama.

PJEVAO S NEDOM PARMAĆ Nicolas o ispadanju iz 'Zvijezde pjevaju': 'Žao mi je, ali sin mi je rekao da sam bio najbolji...'

Dodala je kako je 'hejterski' komentari ne povrjeđuju.

- Ne, ne povrijedite nas jer ste vi glupi. Mi znamo da ste vi glupi i onda vaš komentar nas ne može povrijediti. Mi vas malo i žalimo jer ste glupi, a kako glupom objasniti da je glup, znači ne možeš. To je izgubljena bitka - zaključila je.

Neda, koja je proteklog vikenda s plesačem Nicolasom Quesnoitom ispala iz showa 'Zvijezde pjevaju', otkrila je ranije kako joj je dugo trebao da se zavoli.

DRUGA EPIZODA Iz showa 'Zvijezde pjevaju' ispali su Nicolas i Neda Parmać

- Htjela sam cice, pa nos, pa usne … svemu sam jedva odoljela! Dovoljno puta sam se uvjerila da promjena koju napravim na sebi nije dovoljna i da je potrebna promjena u meni… i naučila sam se voljeti što je, izgleda, najteža stvar na svijetu. I sebe i svoje stanje, okruženje, situaciju. Prihvatila sve. Radim s onim što imam. I sad, gledajući ovu fotku na kojoj bi prije par godina izbrojala milijun mana mislim kako moj muz ima lijepu ženu - zaključila je na Instagramu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO EDUKATIVNOG SHOWA 'TKO JE KRIV?'

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mislim 11.04.2024.

    Nemoj ništa objavljivati pa te sigurno nitko neće ni komentarisati ali pošto si ti javma osoba i mi koji te nepoznajemo možemo reći što mislimo tako da si isto što si ti pisala o nama i još ispala gluplja

  • unkow 11.04.2024.

    ne smetaju joj hejteri a cijeli post i članak napravljen o tome kak joj smeta. ko tu koga je***

  • masonerija 11.04.2024.

    Neda moja draga, ali fakat si GLUPA..! Imas jos vremena za popravak😊👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare