To je to što me zanima!

Neda Parmać pozirala u kratkoj haljinici pa otkrila: 'Mama me pitala kamo ću tako golišava'

Neda Parmać za nastup je nosila kratku haljinicu sa resicama, modna kombinacija svidjela se pratiteljima, ali ne i njezinoj mami
Vidi originalni članak

Pjevačica Neda Parmać (38) iz grupe 'Feminnem' na svom je Instagram profilu pokazala modnu komibaciju za nastup pa nasmijala obožavatelje anegdotom koju je ispričala. 

NEKA NOVA NIKOL Sjećate se bivše Feminnemke? Danas živi u Londonu, ima sina, a mnogi bi je teško prepoznali...

- U nedostatku kreativnog sadržaja dijelim video iz zapozorja, video zbog kojeg me rođena majka oprala ne znajuć da se radi o posebnom programu a ne o svadbi. 'Sine di ćeš takva, pre gola si ?!', je samo početak - napisala je Neda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Neda Parmac Klacar (@nedaparmac)

Feminnemka je pozirala u kratkoj haljinici, ukrašenoj sa resicama i šljokicama. Kosa joj je bila nakovrčana i počešljana u stranu, a obožavatelji su se divili njezinoj liniji. 

- Nekoga će infarkt strefiti - glasio je jedan od komentara. 

Prisjetimo se, Neda je nedavno iznenadila obožavatelje kada se okupala, iako je temperatura mora bila svega 12 stupnjeva. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Neda Parmac Klacar (@nedaparmac)

-  I pao je prvi kupanac u 2024. Treći ulazak je bio najlakši, a izlazak iz mora divota! Da živim tu, sigurno bi ovo radila češće! Nije mi samo tako palo na pamet. Vidjela sam dečka u moru koji pliva svaki dan kako kaže pa ako može on, mogu i ja - napisala je pjevačica uz video na kojem ulazi u more. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Maxitron 13.01.2024.

    I tebe mama prekasno pita kaj i kak delaš.

  • 13.01.2024.

    Dobra je

  • dobronamjerni 13.01.2024.

    dobro te pitala

Komentiraj...
Vidi sve komentare