To je to što me zanima!

Neda Ukraden (59): Volim se oblačiti jako izazovno

Pop-folk pjevačica, Neda Ukraden otkrila je kako nema vremena za uživanje tijekom blagdana, jer je zauzeta gažama. Pjevačici to nije niti bitno...
Vidi originalni članak

Sama sebe oblačim ne treba mi stilist rekla je Neda Ukraden (59) i dodala kako se voli oblačiti izazovno.
- Ma ja ti pravo niti ne uživam u blagdanima, meni ti je sve popunjeno. Nastojati ću pronaći nešto slobodnog vremena, ali ako ga ne bude nije bitno, bitno je da se radi - otkrila je pop-folk pjevačica koja je te večeri nastupala na velikom koncertnom spektaklu u Domu sportova gdje je, kaže, uspješno 'zapalila' zagrebačku publiku. Nakon velikog uspjeha prošlogodišnjeg koncerta, Hit Records je odlučio ponovno okupiti svoje najveće zvijezde i 20. prosinca napravili su koncert za pamćenje. Nastupali su i Tony Cetinski, Halid Bešlić (56), Miroslav Škoro (47), Hari Mata Hari, Zlatko Pejaković, Neda Ukraden...
- Onako sam, vrijeme je čudno. Dao sam sve od sebe večeras - rekao je Halid Bešlić nakon nastupa u prepunom Domu sportova i dodao kako blagdane planira provesti s obitelji.
- Želim svima svima sretan Božić i da ih zdravlje drži, a što da vam kažem, kakvu bi drugo kuhinju spremala Sejda nego bosansku - objasnio je Halid čim će se častiti za blagdane.
- Ovo večeras vam je bila 'kolektivna razvaljotka' - rekao je Škoro nakon nastupa. Otkrio je da ga bole leđa jer je dva dana čistio snijeg, ali ga to nije omelo u pjevanju jer, kaže, ne pjeva leđima. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • KLAPUN 12.10.2010.

    ..........za svoje godine izgleda dobro........

  • proffy 28.09.2010.

    bakica

  • auTHor 27.05.2010.

    @drajver totalno si u krivu, zadnji koncert u osijeku je prebačen iz dvorane u disko klub oks zbog nedovoljne zainteresiranosti naroda...konačno je došlo ljudima do svijesti da se Hrvatskoj može poslušati i nekakva kvalitetna glazba (bez obzira na žanr)

Komentiraj...
Vidi sve komentare