To je to što me zanima!

Neda Ukraden: Ne osjećam se staro, još mogu u seksi bikini

Pjevačica ide s kćeri i unukama na more, a pridružit će im se i zet. Planira iskoristiti nekoliko slobodnih dana kako bi se odmorila u Crnoj Gori
Vidi originalni članak

Zgodna baka Balkana, Neda Ukraden, ni u 67. godini ne srami se pokazati svoje tijelo. Pjevačica je spremna za ljeto, a pripremila je i nekoliko seksi kupaćih kostima u kojima će pokazati vitku liniju.

DIRLJIVA OBJAVA Neda tuguje za majkom: 'Kome ću pjevati, putuj s anđelima'

- Idem s kćeri i unukama na more, a zet će nam se ubrzo pridružiti. Iskoristit ću nekoliko slobodnih dana da se odmorim u Crnoj Gori, u svojoj kući, u kojoj zbog nastupa i putovanja ne stignem često boraviti. Spremna sam za plažu, nosit ću i bikinije. Moje tijelo sasvim pristojno izgleda za godine koje imam. Nije mi ono najveći adut, ali ga se ne moram sramiti - rekla je pjevačica.

Podesimo, pjevačica je početkom godine izgubila majku. Ubrzo nakon toga na društvenoj mreži posvetila joj je pjesmu, a odmah nakon toga joj je netko hakirao profil. Taj incident ju je šokirao.

PONOVNO S FANOVIMA Nedi hakirali profil nakon smrti majke: 'Ne mogu me uništiti'

-  Moja utjeha je moja porodica. Hakeri ne mogu uništiti ljubav mojih unuka! Niti moju karijeru! Ponovo sam sa vama ! Ljubi vas vaša Neda - rekla je tada pjevačica.

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • mibu 17.07.2018.

    Baka ne ser...aj, imaš krsni list.

  • AriaOsijek 12.07.2018.

    Ne treba nostiti babske kupace, niti marame i suknjetine kojekave, privlacna moze biti i u normalnijim kombinacijama, njena garderoba vise prilici curama od 20 nego njoj ali ajde; tko voli nek izvoli

  • Vihor🐎 12.07.2018.

    Neda Ukraden je još jedan dokaz da godine nisu presudne i da žena i u tim godinama može biti ženstvena i privlačna. Znam i da nije jedina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare