Obavijesti

Show

Neda tuguje za majkom: 'Kome ću pjevati, putuj s anđelima'

Neda tuguje za majkom: 'Kome ću pjevati, putuj s anđelima'
3

Strašni su trenuci kad se lomite trebate li voljenu majku s kojom ste proveli 66 godina smjestiti u dom, rekla je pjevačica čija je majka bolovala od Alzheimera

VIDEO

Majko,  majko, tješi svoju kćer jedinicu. Ne daj da me noćas boli rana na srcu. Kome ću sada ovo pjevati, napisala je pjevačica Neda Ukraden (67) pokraj fotografije svoje majke koju je objavila na društvenoj mreži. Njezina majka Anđelija preminula je jučer u 93. godini, a bolovala je od Alzheimerove bolesti. 

- Nema više moje mame, mog anđela čuvara, moje Anđelije. Putuj s anđelima - poželjela joj je pjevačica u dirljivoj objavi. Brojni prijatelji i fanovi pjevačice na društvenim mrežama izrazili su joj sućut i poručili da ostane jaka u teškim danima tuge. Neda je otvoreno govorila o majčinoj borbi s Alzheimerom i kako ju je morala smjestiti u dom u Beogradu jer joj je bolest uznapredovala.

- Strašni su trenuci kad se lomite trebate li voljenu majku s kojom ste proveli 66 godina smjestiti u dom za starije i nemoćne. Mučile su me dvojbe ima li to smisla, je li to grijeh, mjesecima sam se borila sama sa sobom - ispričala je utučena pjevačica. Promjene su počele prije desetak godina, a Nedi je najteže bilo što majka ne prepoznaje nju, njezinu kćer Jelenu i praunuke. 

- Plačem svaki put kad je vidim takvu, ali to je najbolje za nju jer više ne može živjeti sama - istaknula je i dodala kako ju posjećuje kad god može. Tješila ju je jedino činjenica što ne pati jer nije svjesna svog stanja. Neda je jednom istaknula da je se majka sjeti kada joj pjeva. 

- Gura nekako, ima 92 godine i ono što je divno je to da obožava glazbu. Pjevala sam joj svoju pjesmu iz 1987. ‘Sretan ti rođendan, mama’ i ona je pjevala sa mnom, zna riječi. Mene vjerojatno osjeća, ali uopće ne zna nikog od nas - rekla je pjevačica. 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'