To je to što me zanima!

Neda Ukraden unukama je za rođendan kupila nakit i parfem

Aleksandra se voli kititi. Rado nosi šest narukvica i pet lančića, a voli i pjevati. Moju imenjakinju više zanima crtanje, kaže pjevačica koja unuke obožava
Vidi originalni članak

Neda Ukraden (64) proslavila je prvi rođendan unuka Dušana i treći blizanki Aleksandre i Nede. Djevojčice su joj, piše Blic, prije nekoliko mjeseci rekle kakve poklone žele, a pjevačica im, kaže, uvijek udovolji.

- Aleksandra se voli kititi. Rado nosi šest narukvica i pet lančića, a voli i pjevati. Moju imenjakinju više zanima crtanje, ali i ona je na listu želja stavila parfem i nakit - kaže Neda. 

Dodaje da je presretna što kći ima troje djece jer je uvijek željela veliku obitelj. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • vilim 29.01.2015.

    I ja imam dva unuka koji će krenuti u školu , jedan je izrazio želju da mu za rođendan kupim nož kakav nosi Rambo, a drugi je izrazio želju za teleskop palicom. Kupio sam što su tražili jer i tako uskoro će u školu pa će im dobro doći osobito u druženju i igri nakon školskih aktivnosti !!!...

  • Moslavka 29.01.2015.

    Imam pitanje. Ova Neda, sto je ona, bosanka, hrvatica ili srpkinja? Unuk joj ima srpsko ime, ona zivi u Beogradu a valjda ima i kucu negdje na moru. Baba je puna para, lijepo pjeva ali sve mi nenako naginje na narodnjake. Imam neki video, da toliko sam stara, od nje gdje je pjevala negdje pred mozda 35 godina u Kanadi mislim i obukla se kao muslimanka. Sada ja drek znam, nema veze ali bi htjela znati. Pomoc.

  • Black_angel 29.01.2015.

    Trebalo mi ja par sec vremena da skužim koja je Neda a koja njena kći.Identične su

Komentiraj...
Vidi sve komentare