To je to što me zanima!

I dalje su zaljubljeni: Stefani i Đorđe s BB-ovcima u Zagrebu

Stanari Big Brothera nisu dugo čekali da se ponovno okupe. Barbara, Tina, Stefani, Ervin, Đorđe i Horvat Čagalj našli su se u Zagrebu i druženje zabilježili 'fotkama'
Vidi originalni članak

Big Brother završio je 12. prosinca, a stanarima je trebalo točno tjedan dana da jedan drugome počnu nedostajati. 

Barbara i Tina Šegetin na društvenim mrežama već naveliko objavljuju fotografije iz rodne Rijeke, a Ervin se već nekoliko dana zahvaljuje publici na podršci, dok od Stefani i Đorđa, sve do sada, 'ni riječi'. 

Horvat Čagalj, koji se sprijateljio sa stanarima za vrijeme svog kratkog gostovanja u showu, na svom je Facebooku otkrio da se našao s Big Brother ekipom na piću u Opatiji, a čini se da su produžili i do Zagreba, sudeći prema Horvatovim oznakama na objavama. 

- Tek se zagrijavamo - napisao je Čagalj pored jedne fotografije, na kojoj pozira s Đorđem i Stefani koji su, čini se, i dalje sretno zaljubljeni. 

Za to vrijeme, Mirjana je imala gostovanje u noćnom klubu u Zaboku, a Čagalj ju je 'fotkao' s Mikom i Gibom, tako da je moguće da je u jednom trenutku ekipa bila potpuna. 

Idi na 24sata

Komentari 158

  • Leina Šumsko Dijete Likovic 26.12.2015.

    Kak ne shvaća te da Štefa nema di bit.Doma joj samo stara radi,žive u siromaštvu njih par i naravno da se baca svakome kad želi se uvalit na duže.Samo kaj je Djordje svaler pa će ona uskoro letjeti doma.Zanimanje dal će ju sram bit hodat rivom?Toliko se hvali pušenjem trave da baca ružnu sjenu na ones koji ju koriste iz pravih razloga.Zbog takvih prljavica su sve ženske koje travu puše na glasu day su glupe i lake..zbog takvih pacijenata ko što je Štefa. majke mi ako se na njoj nije već izredo cijeli Split nije se na nikom.S 3lika muljat u istom showu.Jednog jebat pa kad te ocjene srat po njemu i višeg po drugom i zazvalit trećeg s čijom si zaručnicom kavu pila dan prije.fuj prljavice fuj!!!Ne bacaj ljagu na marihuanu nisi zbog nje lafrica postala.

  • crazymeloving1d 21.12.2015.

    Ako vam se neko ne svida onda nemate potrebe citati clanke o toj osobi, a jos manje pljuvat po toj osobi. Pa zato ako ne volite Horvata, Steffani, Tinu, Barbaru i ostatak ekipe nemojte komentirati nista jer sve sto znate je vrijedati, a pohvalili ih nebi kad bi saznali da su imali gostovanje u humanitarne svrhe pa su se zato i nasli. Nadite sebi zivot,a njih pustite da zive svoj.

  • Denis78 21.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare