To je to što me zanima!

Neil Patrick Harris i David Burke će odgajati blizance

Par je angažirao surogat majku. Glumac iz serije 'Kako sam upoznao vašu majku' objavio je da se nada da će mediji poštovati njihovu privatnost...
Vidi originalni članak

Neil Patrick Harris, zvijezda serije 'Kako sam upoznao vašu majku'  na svom Twitteru je objavio da će on i njegov dečko David Burke na jesen postati roditelji blizanaca. Par je angažirao surogat majku. Neil je napisao da se nada da će mediji poštovati njihovu privatnost i kako su obojica jako uzbuđeni zbog toga. Burke je imao gostujuću ulogu u 'Kako sam upoznao vašu majku', a tada se nagađalo da ju je dobio upravo zbog veze s jednim od glumaca iz serije. Ubrzo se saznalo da je riječ o Neilu koji je nakon toga priznao da je gej.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • šamar 15.08.2010.

    vise vas se rodii bolesnih u \"normalnim\" obiteljima nego u homoseksualnim pogledajte si samo komentare

  • ZumZumZg 15.08.2010.

    hahahahahhahaha ovima koji bi ZABRANILI nekom homicu da napravi dijete vlastito..ahhahahahahahahahhahahaha

  • HUMI 15.08.2010.

    Ja sam protiv toga....Većina nas je odgojena u kako tako normalnim obiteljima pa već pomalo pucamo po šavovima boreći se sa ovakvim načinom života...Što će dica iz ovakve zajednice naučiti normalnoga!!?? Za 20-ak godina ćemo se svi između sebe poubijati,,ne zna se više ništa tolerirati,svi se odma rastaju,žene isti spol između sebe,dicu začmu sa surogat majkom......svašta a po meni ništa dobro...Ne moramo biti zatucani ko i prije 50 godina ali malo izvornog ,katoličkog odgoja dobro bi došlo..Barem zbog bolesti raznih... Više se ne zna ko je kome mate a ko ćaća, stvaraće dicu rođaci između sebe a da ni ne znaju da su rod..

Komentiraj...
Vidi sve komentare