To je to što me zanima!

Neil Patrick Harris vjenčao se s Davidom Burtkom u Italiji

Glumac poznat po ulozi u seriji 'Kako sam upoznao vašu majku' na Twitteru je objavio 'fotku' na kojoj on i David stoje jedan nasuprot drugog i izmjenjuju zavjete
Vidi originalni članak

Istospolni brakovi u New Yorku su legalizirani 2011. godine. Neil Patrick Harris (41) kaže da su se on i David Burtka (39) zaručili pet godina  prije toga, no čekali su da New York legalizira gay brakove da to objave. Par je konačno ozakonio svoju vezu. Prošli vikend su se, naime, vjenčali u Italiji. 

- Pogodite što? David i ja smo se vjenčali ovog vikenda u Italiji. Da, stavili smo 'n' i 'd' u riječ - 'husband'', napisao je Neil na Twitteru. 

Glumac poznat po ulozi u seriji 'Kako sam upoznao vašu majku' na društvenoj mreži je objavio fotografiju na kojoj on i David stoje jedan nasuprot drugog. Fotografija je snimljena u trenutku dok su izmjenjivali zavjete. 

Burtka i Harris na svadbi su imali identične smokinge dizajnera Toma Forda, a ceremoniju je vodila redateljica serije u kojoj Neil glumi, Pam Fryman. Elton John (67) svirao je na svadbi, piše E! Online.

Par, koji je zajedno deset godina, odgaja trogodišnje blizance Harper Grace i Gideona Scotta koje im je rodila surogat majka. 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • krapinek 10.09.2014.

    super. dvije ženske više slobodne za nas normal..

  • _petra_ 09.09.2014.

    pa sretno im bilo

  • ne blokiraj me 09.09.2014.

    on je gay???? u šoku sam i duboko razočarana

Komentiraj...
Vidi sve komentare