To je to što me zanima!

Neizmjerna tuga kod Jovana, uginula mu kobila: Zašto je srce tvoje moralo prestati kucati?

Na farmi ima četrdesetak muznih krava, perad, stotinjak goveda, oko 150 svinja, obrađuje i 115 jutara zemlje, a najveća ljubav su mu konji. Ovih dana ostao je bez jedne kobile, a druga se ozlijedila
Vidi originalni članak

Jovana Karapandžu (32) iz Mlake Antinske u općini Tordinci upoznali smo u desetoj sezoni showa 'Ljubav je na selu'.  Kasnije je bio i jedan od natjecatelja u emisiji 'Večera za 5 na selu', u kojoj je pokazao svoje kulinarsko umijeće. Sada proživljava teške trenutke.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Farmeru je uginula kobila Lasta, a njegova miljenica Tara ozlijedila je nogu. S obzirom na to da je Jovan poprilično vezan uz svoje životinje, ove su ga vijesti itekako rastužile. 

- Lasto moja. Zašto je tvoje srce moralo prestati kucati danas. Jučer Tara nogu, ti danas uginula, a valjda je to sudbina - napisao je Jovan uz fotografije sa svojom Lastom.

Na njegovoj farmi živi četrdesetak muznih krava, perad, stotinjak goveda, oko 150 svinja, obrađuje i 115 jutara zemlje, a najveća ljubav su mu konji. Osim što ga je pogodila vijest o Lasti, dan ranije nastradalo je i njegovo prvo ždrijebe. 

POZIRALA U BADIĆU Nakon prekida sa Željanom na društvenim mrežama oglasila se i Samanta, uživa u Zadru...

- Moja Tara. Nadam se od nemogućega stvorit moguće. Tara moja, bit će nam teško, al ćeš opet stat na svoju nogu. 

U komentarima su mu pratitelji poželjeli da se njegova kobila što prije oporavi, ali i da on smogne snage da preboli odlazak 'prijateljice'. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare