To je to što me zanima!

Nek se vidi sva raskoš: Nataša pjevala u seksi crnom rublju

Na bini se prvo pojavila u srebrnoj haljini, no poslije pauze zamijenila ju je crnom čipkastom.Obje haljine koje je Nataša nosila kreirala je njena mlađa sestra Kristina
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica u srijedu navečer nastupala je u prepunom beogradskom klubu 'Magacin', piše srpski Blic. Nataša Bekvalac (32) na pozornicu je prvo izašla u srebrnoj haljini, a poslije pauze je odjenula crnu čipkastu haljinu ispod koje se jasno vidjelo donje rublje. Obje odjevne kombinacije specijalno za ovu priliku kreirala je njezina mlađa sestra Kristina. 

Tijekom večeri redala je svoje najveće hitove, a zapjevala je i pjesme Dine Merlina i Severine. Pjevačica je ljubitelje noćnog provoda oduševila i stasom i glasom. U publici ju je slušao i njezin dragi, srpski maneken Vladimir Vuksanović (24). U pauzama su razmjenjivali nježnosti jer su, kako su izjavili, ponosni na svoju ljubav i nemaju se zbog čega skrivati.  

Idi na 24sata

Komentari 166

  • limun 10.11.2012.

    gaće teretnjače i malo prozirnog matarijala odozgor i to je super haljina specijalno dizajnirana od njezine sestre.super nema šta,a i pjesme joj vjerovatno piše neki intelektualac.tko bi rekao 91 da ćemo se ljubiti sa srbima toliko?

  • kukurikuu 10.11.2012.

    Haljina je promasaj ali Natasa lijepo pjeva.

  • Slavonka52 10.11.2012.

    Kakvi komentari nitko o noj pojma nema a trpate ju u cajkuse i turbofolk,sto ona uopce ne pjeva.Sta drugo ocekivat od banauza.Poslusajte njenu pjesmu Ponovo ili Mala ledja,Gospodine itd.Pa mi recite da je cajkusa koja nema glasa. U ostalom dobro i izgleda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare