To je to što me zanima!

Nekad i sad: Ovako je Rozga izgledala na početku karijere

SLOBODNA I SEKSI Nakon prekida 'vječnih zaruka' s violončelistom Hauserom, pjevačica voli oblačiti seksepilne modne kombinacije, a rado istakne i bujni dekolte
Vidi originalni članak

Jelena Rozga (40) danas je među najpopularnijim domaćim pjevačicama, a mnogi je smatraju i jednom od najzgodnijih. Ozbiljniju glazbenu karijeru započela je 1996. kao pjevačica splitskog sastava Magazin, a samostalnu deset godina nakon. Splićanka je u djetinjstvu osim talenta za pjevanje pokazivala i onaj za balet.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, i ona je jednom bila slatka djevojčica koja se nadala kako će postati popularna glazbenica, a sada možemo vidjeti i kako je u to vrijeme izgledala.

Tada 17-godišnja Jelena jedan od prvih nastupa imala je u Splitu 1994. na natjecanju pjevača amatera 'Zvuci Jadrana'. Na istom je osvojila nagradu Zlatna Gospa za najbolju interpretaciju s pjesmom 'Ti si želja mog života', a kako je sve izgledalo pogledajte ovdje:

Podsjetimo, nakon prekida 'vječnih zaruka' s violončelistom Stjepanom Hauserom (31), pjevačica voli oblačiti seksepilne modne kombinacije, a rado istakne i bujni dekolte.

Nedavno se pohvalila fotografijom na kojoj pozira u pripijenoj čipkastoj haljinici, koju je upotpunila Balenciaginim čizmama iznad koljena. Cijena im je gotovo 10.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • kinezojapanac 11.12.2017.

    Dobro, o ukusima se ne raspravlja. Jelena ima krive noge u slovo O. Ako je to seksi onda stvarno ne znam šta nije. To što obožava isti spol i ima dugogodišnju vezu, a plasira nekog dječaka o tome s njom treba popričati u nekoj uživo emisiji. Baš me briga šta radi ali neka bude bar iskrena u tome kad se već svako malo pojavljuje u novinama.

  • cornelie 11.12.2017.

    Grozna prije grozna i danas

  • 11.12.2017.

    Dobru šminku/savjete stilista koristi, izgleda bolje sad nego prije 20-ak god

Komentiraj...
Vidi sve komentare