To je to što me zanima!

Nekad je bio žena, ali sin dive Cher postao je sretan tek kad je promijenio spol: Bilo mi je teško

Sin jedinac dive Cher objavio je 2009. godine da je transrodan. Cher je ispričala zašto joj je na početku bilo teško prihvatiti tranziciju, iako podržava LGBTQ+ zajednicu
Vidi originalni članak

Chaz Bono (51) jedino je dijete slavnog para Cher (75) i pokojnog Sonnyja Bona, a rodio se kao djevojčica Chastity. Chaz je prvo otkrio da je gay, a zatim da je i transrodan, 2009. Tada je započeo tranziciju u muškarca, koja je finalizirana 2012., kad je i prošao operaciju promjene spola i legalno promijenio ime. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako je ispričao Oprah (67) u intervjuu, život prije tranzicije nije mu bio lak. 

- Odmalena sam se osjećao kao dječak, a kad sam ušao u pubertet i dobio obline, to me užasavalo. Osjećao sam kao da me vlastito tijelo izdaje, jer je radilo sve suprotno od onoga kako sam se ja osjećao. Život prije tranzicije bio je zbilja težak - rekao je.

Chaz je uz pomoć operacije i hormonske terapije postao muškarac koji je zadovoljan svojim izgledom. Paparazzi su ga nedavno fotografirali tijekom kupovine u Los Angelesu, a na sebi je imao opuštenu i udobnu kombinaciju.

Cher je ispričala zašto joj je na početku bilo teško prihvatiti sinovu promjenu:

- Čula sam njegov stari glas na sekretarici i to mi je jako teško palo. Ubrzo sam shvatila da ga nisam izgubila, nego je on samo u drugom obliku - ispričala je za CNN.

PROZIRNO I KRATKO Najluđe kreacije koje je Cher nosila na sceni tijekom godina

Cher je znana legenda i ikona LGBTQ+ zajednice, jer ih je oduvijek podržavala i borila se za njihova prava. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nnjmkd 27.08.2021.

    Moja nećakinja je kao klinka silno željela biti dječak. Čak i u srednjoj školi se oblačila kao dečko. A onda se zaljubila, otkrila čari šminke i ženstvenosti. Danas je sretno udata, majka dvojice dječaka i sretna žena.

  • Tiha Žena 26.08.2021.

    Ajd ok, zanimanje "sin poznate žene, promijenio spol"

Komentiraj...
Vidi sve komentare