Show

Komentari 2

Nekad je bio žena, ali sin dive Cher postao je sretan tek kad je promijenio spol: Bilo mi je teško

Nekad je bio žena, ali sin dive Cher postao je sretan tek kad je promijenio spol: Bilo mi je teško

Sin jedinac dive Cher objavio je 2009. godine da je transrodan. Cher je ispričala zašto joj je na početku bilo teško prihvatiti tranziciju, iako podržava LGBTQ+ zajednicu

Chaz Bono (51) jedino je dijete slavnog para Cher (75) i pokojnog Sonnyja Bona, a rodio se kao djevojčica Chastity. Chaz je prvo otkrio da je gay, a zatim da je i transrodan, 2009. Tada je započeo tranziciju u muškarca, koja je finalizirana 2012., kad je i prošao operaciju promjene spola i legalno promijenio ime. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako je ispričao Oprah (67) u intervjuu, život prije tranzicije nije mu bio lak. 

Chastity Bono/Family Outing/2

- Odmalena sam se osjećao kao dječak, a kad sam ušao u pubertet i dobio obline, to me užasavalo. Osjećao sam kao da me vlastito tijelo izdaje, jer je radilo sve suprotno od onoga kako sam se ja osjećao. Život prije tranzicije bio je zbilja težak - rekao je.

Chaz je uz pomoć operacije i hormonske terapije postao muškarac koji je zadovoljan svojim izgledom. Paparazzi su ga nedavno fotografirali tijekom kupovine u Los Angelesu, a na sebi je imao opuštenu i udobnu kombinaciju.

25th Annual GLAAD Media Awards - By Lionel Hahn

Cher je ispričala zašto joj je na početku bilo teško prihvatiti sinovu promjenu:

- Čula sam njegov stari glas na sekretarici i to mi je jako teško palo. Ubrzo sam shvatila da ga nisam izgubila, nego je on samo u drugom obliku - ispričala je za CNN.

Cher je znana legenda i ikona LGBTQ+ zajednice, jer ih je oduvijek podržavala i borila se za njihova prava.