To je to što me zanima!

'Nekad sam mozgala s kime ću van, a sad sam stara i debela'

Pjevačica, glumica i spisateljica skupila je dovoljno recepata za mjesečni jelovnik, a čini se da se u posljednje vrijeme ozbiljno bacila na kuhanje. Hrana je, tvrdi, njezin novi ljubavnik
Vidi originalni članak

Nives Celzijus (37) dijeli svoju svakodnevicu s više od 300 000 pratitelja na Instagramu pa je tako ovog puta na sebi svojstven način potražila inspiraciju za ručak na društvenim mrežama. 

- Kao klinka, ovako sam mozgala s kojim frajerom bih mogla u izlazak, a sada sam više, kaj kuhati danas. Dođeš tako u godine kada ti hrana postane omiljeni ljubavnik. Da, da. Možda sam stara i guzica mi je debela, ali sam i sretna u ljubavi. Nego, kaj vi kuhate danas? Pričajmo malo o meni najdražoj temi - zamolila je Celzijus, a ideje u komentarima nisu izostale.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica, glumica i spisateljica skupila je dovoljno recepata za mjesečni jelovnik, a čini se da se u posljednje vrijeme ozbiljno bacila na kuhanje. 

SVESTRANA NIVES Celzijus sve stigne: Prvo ljetne fotke pa zadaci iz matematike

Da Nives kućanske obaveze ne padaju teško nedavno je pokazala i dokumentiravši borbu s razlomcima i matematikom, koje je pokušavala pojasniti sinu Leoneu i kćeri Taishi. Tada je priznala kako joj je matematika bila omiljeni predmet, ali instrukcije djeci su joj ubrzo 'prisjele'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 49

  • kritičar1 14.10.2019.

    mili bože,ove se nemožeš riješiti.svaka čast na smišljanju razloga da se pojavljuje.nives nazvati pjevačicom ,spisateljicom,glumicom je bogohuljenje tih zanimanja,to svi znaju.da nema takvo tijelo,koje se i meni sviđa nigdje nebi bila,ali brate jednostavno je već dosadna i jadna u nastojanjima da se nametne.

  • 13.10.2019.

    Nives je za razliku od nekih drugih ne samo lijepa nego i inteligentna osoba. Pametno što nije sva napumpana i napuhana kao neke naše estradne “zvijezde” od kojih se normalnim ljudima povraća.

  • bree77 12.10.2019.

    Joj baš ne zna više o ćemu bi pisala na dnevnoj bazi.... Totalno dosadno i nezanimljivo, sreća pa sise su tu radi fanova, da se interes ne izgubi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare