To je to što me zanima!

Nekada su bili seks-simboli, a sada ih uspoređuju s bakicama

Fotografija dvojca odmah se proširila društvenim mrežama, a njihovi začuđeni obožavatelji nisu mogli vjerovati da je riječ o nekad najpoželjnijim muškarcima na svijetu...
Vidi originalni članak

Nekad su bili seks simboli, a danas su gotovo neprepoznatljivi. Glumac Mickey Rourke (66) i glazbenik Axl Rose (56) nedavno su zajedno gledali boksački meč u Los Angelesu, a jedan obožavatelj s njima je napravio selfie.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fotografija legendarnog dvojca odmah se proširila po društvenim mrežama, a njihovi obožavatelji nisu mogli vjerovati da je riječ o nekad najpoželjnijim muškarcima na svijetu. 

- Ne mogu ih uopće ni prepoznati, izgledaju mi kao dvije bakice - napisao je jedan fan. 

TRANSFORMACIJA Mickey Rourke kao domaćica iz 50-ih: 'Fura' maramu na glavi

- Liče mi na dvije kućanice koje su zajedno došle pogledati boksački meč - dodao je drugi. 

Neki korisnici Instagrama otišli su korak dalje i bivšeg frontmena rock benda 'Guns 'n' Roses' usporedili s mamom Fratelli iz američke komedije 'Goonies'.

Rourke je tijekom osamdesetih i devedesetih godina bio jedan od najpoželjnijih muškaraca, a njegove posljednje fotografije već su nekoliko puta šokirale njegove obožavatelje. Obožavatelji mu posebno zamjeraju činjenicu da se podvrgnuo plastičnim operacijama i pretjerao u 'dotjerivanju'. Fotografi su ga nedavno uhvatili kako svog psa pomeranca hrani žličicom u dječjoj sjedalici.

 Prolaznici su odmah primijetili njegovu neobičnu odjevnu kombinacija, ali i frizuru. Na društvenim mrežama se čak počelo nagađati da se glumac podvrgnuo transplantaciji kose ili da, eventualno, nosi periku ili tupe.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • spirit lamp 12.12.2018.

    A kaj sad.........oblace ono kaj mogu pronaci u buticima. A s obzirom da butici prodaju samo krpice za cure od 14 do 24, onda je logicno da je to to....a i frizeri su sigurno mladi pa im ovo prvo padne na pamet.

  • nori 🖖 11.12.2018.

    Više ko deda i baka

  • kinezojapanac 11.12.2018.

    Miki ima potpunu deformaciju, da ga se pokuša još deformirati, nikako ne bi bilo moguće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare