To je to što me zanima!

Nekada je glumio s 'Ružnom Ninom', a sad uživa na farmi

Otkako je zavolio farmu, ne može zamisliti život bez prirode jer ga to opušta i ispunjava. Za koze kaže da su iznimno iskrene i direktne  i da mu je kontakt sa životinjama važan
Vidi originalni članak

Glumac i redatelj Edvin Liverić (48) proslavio se ulogom dizajnera Aleksa Kralja u seriji 'Ne daj se Nina' gdje glumio uz bok s Lanom Gojak (35). Edvin je uz glumu pronašao još jednu ljubav - farmu svoje sestre Hele, prenosi Story

- Nikad u obitelji nismo imali koze, pa nam je njezina odluka da pokrene baš farmu koza bila veliko iznenađenje. S farmom nemam puno veze, jer se bavim uzgojem maslina na istom tom području, ali pomažem joj koliko stignem. Uglavnom u iskrcavanju sijena ili istovaranju žitarica, a ponekad i u distribuciji proizvod - ispričao je Edvin za Story. 

Otkako je zavolio farmu, ne može zamisliti život bez prirode jer ga to opušta i ispunjava. Za koze kaže da su iznimno iskrene i direktne  i da mu je kontakt sa životinjama važan. 

- Inače, živim sa psom, ali sestra ima više od 300 koza, pet krava, dva konja, magarca, vijetnamske svinje koje slobodno šeću i pasu, nekoliko pasa i mačaka te mnogo različitih vrsta kokoši - rekao je glumac. 

Kako je prije nekoliko godina rekao, redovito su ga na ulici zaustavljali obožavatelji serije 'Ne daj se Nina' i htjeli se fotografirati s njim. Ipak, kako je rekao za Nacional, lik Aleksa mu je dosta dalek. 

- Niti sam tako drzak, niti sam toliko brz na mislima i riječima - rekao je. 

NIKAD ZADOVOLJNI: Ovaj horoskopski znak prekida svaku vezu iz dosade

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Z A G R E B 17.08.2019.

    Kako ovakve serije uopće prolaze? Totalno nezanimljivo, naivno i glupo napravljeno. Nekad mi se čini da bi to bolje napravila djeca iz osnovne škole.

  • ubi.se.od.posla 17.08.2019.

    super serija za razmišljanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare