To je to što me zanima!

Nekadašnja ljepotica danas je neprepoznatljiva: Rijetko izlazi, pati od čestih napadaja panike

Nosila je donji dio trenirke i sivu vestu,a od znatiželjnih se pogleda sakrila ispod velikog slamnatog šešira i crnih sunčanih naočala
Vidi originalni članak

Glumica Kim Basinger (69) posljednjih nekoliko godina rijetko se pojavljuje u javnosti, no sada se prošetala ulicama Los Angelesa i iznenadila drastičnom promjenom izgleda. 

PROGOVORILA O RAZVODU Kim Basinger iskreno: 'Alec nije bio ni mentalno ni emocionalno dostupan. Sve je potiskivao...'

Nekadašnja ljepotica je bila u opuštenom izdanju, nosila je donji dio trenirke i sivu vestu. Također je obukla crnu jaknu, na nogama je imala papuče. Od znatiželjnih se pogleda sakrila ispod velikog slamnatog šešira i crnih sunčanih naočala. 

Kim je posljednji put viđena na zabavi povodom rođenja unuka. Njezina kći Ireland, koju je dobila s kolegom Alecom Baldwinom (65), u svibnju je rodila djevojčicu. 

Glumica je prošle godine s Ireland gostovala je u emisiji 'Red Table Talk' u kojoj je objasnila zašto izbiva iz javnosti. Otkrila je da je to zato što su joj javna mjesta počela izazivati napadaje panike. Njezino je stanje toliko eskaliralo da se bojala izlaziti iz kuće. 

- Bio je to moj dućan u susjedstvu, košara mi je bila gotovo puna, a nešto me stvarno svladalo na takav način da nisam mogla disati. Ostavila sam je nasred dućana i otišla u auto i nakon toga nisam vozila šest ili sedam mjeseci - opisala je Kim jedan takav napad. 

ISKRENA ISPOVIJEST Baldwinova kći Ireland o borbi s anksioznošću: 'Sve je počelo rastavom mojih roditelja'

Prisjetimo, glumica je s Baldwinom bila u braku od 1993. do 2002., a prije njega je bila s vizažistom Ronom Snyderom. Od 2014. ljubi frizera Mitchella Stonea

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zlatna Vuga 26.09.2023.

    Uopće nije neprepoznatljiva. Lijepa je i u ovim godinama. Normalno izgleda, ne pravi cirkus od sebe kao N.U.....n

Komentiraj...
Vidi sve komentare