Obavijesti

Show

Komentari 3

Kim Basinger iskreno: 'Alec nije bio ni mentalno ni emocionalno dostupan. Sve je potiskivao...'

Kim Basinger iskreno: 'Alec nije bio ni mentalno ni emocionalno dostupan. Sve je potiskivao...'
5

Alecova agresija bila je okidač za njihov raspad braka 2000. godine. Te ga je godine ostavila, a dvije godine kasnije par se i razveo. Borba za zajedničko skrbništvo nad Ireland nastavila se još šest godina

VIDEO

Imali smo teško razdoblje. Mislim da Alec tada nije bio emocionalno ili mentalno sposoban za racionalni razgovor. Alec reagira na sasvim drugačiji način u svom privatnom životu od javnog, otkrila je bivša supruga glumca Aleca Baldwina (64), Kim Basinger (68) tijekom gostovanja u podcastu 'Red Table Talk'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hilaria Baldwin VIDEO

Naime, voditeljica Jada Pinkett Smith (50) ispitivala je Kim o razvodu te zajedničkom roditeljstvu s Alecom nad kćeri Ireland (26). Basinger je tijekom tog razgovora priznala da se ona i Alec tijekom razvoda, a i kasnije, nisu uopće ni viđali jer je navodno bio verbalno agresivan.

PIXSELL

Alecova agresija bila je okidač za njihov raspad braka 2000. godine. Te ga je godine ostavila, a dvije godine kasnije par se i razveo. Borba za zajedničko skrbništvo nad Ireland nastavila se još šest godina.

- Razvod je težak za dijete. Odgajala sam kćer nekonvencionalno. Samo sam htjela da odrasta slobodna. Ako je Ireland željela da je posjete prijatelji i da šaraju po zidovima njene sobe olovkom, to mi je bilo u redu. Željela sam da njezino djetinjstvo bude puno ljubavi i prijatelja - ispričala je Kim dodajući da njezin bivši suprug Alec nije tako gledao na odgoj.

Beachwear Fashion Show

Danas je Ireland uspješna manekenka koja se zbog burnog razvoda svojih roditelja i dalje bori s anksioznošću. No, nije jedina. Majka i kći pojasnile su u podcastu da se s tjeskobom borio i Alec koji o ovom problemu nije htio ni pričati. To je nažalost pogoršavalo njegovo stanje te ga guralno sve dublje u jad.

- Odrastao je u tradicionalnoj irskoj obitelji u kojoj se dijeljenje osjećaja s drugima smatralo slabošću. Zato je sve potiskivao. Kad osjećaje više nije mogao gurati pod tepih, pukao bi - ispričala je Kim.

Baldwin tvrdi da je oslobođen krivnje za smrt snimateljice
Baldwin tvrdi da je oslobođen krivnje za smrt snimateljice

Ireland je u to vrijeme najviše patila. Imala je samo 11 godina kada ju je nazvao otac te ju izvrijeđao jer mu se nije htjela javiti. Bijesan Baldwin ostavio je djetetu tada poruku na telefonskoj sekretarici nazivajući je 'nepromišljenom malom prasicom', a izvrijeđao je i Kim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...