To je to što me zanima!

Nekadašnja Pipi djevojka nam otkriva: Da sada biram, bila bi pjevačica, a ne manekenka...

Preselila se iz Splita, ali ju je festival ponovo doveo tu pa nam je objasnila kako će idućih šest tjedana provesti ploveći i uživajući na moru
Vidi originalni članak

Uz pratnju klape Partneca i Žarka Mamule, nekadašnja Pipi-djevojka Ana Sasso (60) na Prokurativama je pred splitskom publikom zapjevala staru pjesmu 'Oli bilo, oli crno'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ana se svojevremeno bavila glazbom i čak je tada snimila materijal, ali kako nam je otkrila, spletom nespretnih okolnosti od toga je odustala. Međutim, na drugoj večeri Splitskog festivala na pozornici joj je bilo 'fenomenalno'.

- Baš sam uživala. Imala sam leptiriće, ono kao prva ljubav - uz osmijeh nam je otkrila Ana koja je prije nastupa imala samo jednu probu.

PRISJETILA SE PRVOG SUSRETA Bivša miss Ana Sasso pohvalila glazbenu divu Terezu Kesoviju i ispričala kako su se upoznale...

- Jedan put smo probali i aranžman nam je u zadnji trenutak izmijenjen jer je druga klapa bila s nama, ali uspjeli smo se uklopiti zajedno dobro. Sudeći po drugima, ispalo je odlično - podijelila je dalje i sjetila se djetinjstva koje joj je obilježio ovaj festival.

- To je bio događaj svjetskih razmjera. Tu su dolazili strani pjevači, a i ja sam sama nastupala. To je festival kojeg svatko tko je odrastao u Splitu pamti - dodala je Ana.

S obzirom da se preselila i više ne živi u Splitu, festival ju je ponovo doveo na Jadransku obalu. Podijelila nam je kako će ljeti i dalje tu uživati.

'PIPI DJEVOJKA' Za njom je uzdisala cijela bivša država: Ana Sasso u rijetkom izlasku sa suprugom Hrvojem

- Tu ću biti još sigurno šest tjedana, malo ćemo ploviti okolo i uživati - rekla je Ana koja je otkrila da je 'već u mirovini', ali da svaki posao dobro dođe.

- Ako me netko nazove i da mi dobru ponudu, zašto ne? Pristajem - objasnila je i poručila kako bi da sada može birati radije bila pjevačica nego manekenka.

Inače, Ana se prije više od četiri desetljeća u Londonu predstavila svijetu i ušla u top 15 najljepših na izboru za Miss svijeta. Po mnogima najljepša žena tadašnje Jugoslavije nakon što je snimila Pipi reklamu postala je 'seks-simbol'.

O izboru ‘82. i susretu s Ćirom Sasso: Ćiro mi je priznao da je bio zaljubljen u mene, a peticija protiv mene je čista izmišljotina

- Nisam nikad gledala na sebe kao misicu. Ja sam se otimala tim nagovaranjima da uopće idem na taj izbor. Imam jako lijepe uspomene iz tog vremena, ali isto tako imam to jedno breme ružnih stvari koje su se, eto, meni dogodile, a znam da se i nekim drugim curama koje su imale titulu događaju - otkrila je svojedobno.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 04.07.2023.

    Šta je dotična gospođa po zanimanju?

  • rocky55555 04.07.2023.

    Recite što hoćete, meni je dobra i sa 60

  • kriza 03.07.2023.

    Ili Anita Baturina

Komentiraj...
Vidi sve komentare