To je to što me zanima!

'Nekoć žestoki momak sad nosi torbice i hrani psića na žličicu'

Mickey je veliki ljubitelj životinja, a u jednom od njegovih posljednjih intervjua je objasnio da su mu njegovi ljubimci pomogli u teškim vremenima kad se borio s depresijom
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Mickey Rourke (65) je tijekom osamdesetih i devedesetih godina bio jedan od najpoželjnijih muškaraca. Njegove posljednje fotografije su šokirale njegove obožavatelje, a zli jezici govore da izgleda poput 'plastične bakice' jer se izoperirao. Fotografi su jučer uhvatili Mickeyja koji je svog ljubimca, pomeranca 'Prvog', stavio u visoku dječju stolicu i hranio žličicom. 

- Nekoć žestoki momak sad izgleda poput plastične bakice, nosi torbice i hrani psa na žličicu - napisao je jedan obožavatelj slavnog glumca i nasmijao internet.

Prolaznicima je zapela za oko i njegova neobična odjevna kombinacija, ali i frizura. Na društvenim mrežama se počelo nagađati da se glumac podvrgnuo transplantaciji kose ili nosi periku ili tupe.

Mickey je veliki ljubitelj životinja, a u jednom od njegovih posljednjih intervjua je objasnio da su mu njegovi ljubimci pomogli u teškim vremenima kad se borio s depresijom. 'Prvog' je pronašao na filmskom setu i spasio ga. Na fotografiji s psićem se iza Mickeyja jasno nazire natpis 'životinjama zabranjeno' pa je slavni glumac zamolio da mu donese dječju stolicu pa je 'Prvog' hranio kao da mu je dijete.

IZ RUSIJE S LJUBAVLJU Eugenia: Javnost je iznenadila vezom s Mickeyjem Rourkeom

Nakon što se najeo, psić je počeo njuškati po terasi restorana, a Mickey je stavio velike sunčane naočale i spremno pozirao fotografima.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • sprangija 14.11.2018.

    Da,bas je bio zestok u 9 i pol tjedana

  • plavo_oki 14.11.2018.

    On bio zestok momak,hahahahahahaha hahahahaha,hahahahaha

  • 14.11.2018.

    čovjek se s godinama promijenio,,,nisam nikad bio ljubitelj njegovih filmova

Komentiraj...
Vidi sve komentare