To je to što me zanima!

Nema crvenog tepiha: Zvijezde će hodati po bosanskom ćilimu

Na festivalu će biti i promjena u odnosu na proteklih nekoliko godina. Umjesto crvenog tepiha koji bude na svim važnim događanjima, ovoga puta bit će prostran bosanski ćilim
Vidi originalni članak

Sarajevo Film Festival, koji je pod pokroviteljstvom UNESCO-a, počinje u petak i trajat će 23. kolovoza, a ove godine očekuju brojne celebrityje iz svijeta i regije. 

Na festivalu će biti i promjena u odnosu na proteklih nekoliko godina. Umjesto crvenog tepiha koji bude na svim važnim događanjima, ovoga puta bit će prostran bosanski ćilim. 

U kinu na otvorenom stavili su šarene stolice.

Za svoj 25. rođendan festival u Sarajevu ugostit će francusku kazališnu i filmsku glumicu Isabelle Huppert (66) kojoj će dati priznanje za izuzetan doprinos filmskoj umjetnosti. Za vrijeme projekcije filma 'Jadnici', koja će biti u nedjelju u Ljetnom kinu Raiffeisen, bit će joj uručeno 'Počasno srce Sarajeva'. 

Istog dana Isabelle će imati specijalni masterclass, a dan prije publika u Sarajevu imat će priliku gledati film 'Frankie' američkog redatelja Irae Sachsa u kojem ona ima glavnu ulogu. 

NIKAD ZADOVOLJNI: Ovaj horoskopski znak prekida svaku vezu iz dosade

Idi na 24sata

Komentari 3

  • PB 16.08.2019.

    Vrlo lijepo bravoooooo

  • mily 16.08.2019.

    ako su država i žele da to i ostane, onda je ovo više neko ok. Bravo

  • jo2hn8ny 16.08.2019.

    Samo da s njim ne polete, sve drugo će bit u redu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare