Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Nema crvenog tepiha: Zvijezde će hodati po bosanskom ćilimu

Na festivalu će biti i promjena u odnosu na proteklih nekoliko godina. Umjesto crvenog tepiha koji bude na svim važnim događanjima, ovoga puta bit će prostran bosanski ćilim

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
3 komentara

Sarajevo Film Festival, koji je pod pokroviteljstvom UNESCO-a, počinje u petak i trajat će 23. kolovoza, a ove godine očekuju brojne celebrityje iz svijeta i regije. 

Foto: Armin Durgut/PIXSELL, Nel Pavletić/pixsell

Na festivalu će biti i promjena u odnosu na proteklih nekoliko godina. Umjesto crvenog tepiha koji bude na svim važnim događanjima, ovoga puta bit će prostran bosanski ćilim. 

Foto: Armin Durgut/PIXSELL, Nel Pavletić/pixsell

U kinu na otvorenom stavili su šarene stolice.

Foto: Armin Durgut/PIXSELL, Nel Pavletić/pixsell

Za svoj 25. rođendan festival u Sarajevu ugostit će francusku kazališnu i filmsku glumicu Isabelle Huppert (66) kojoj će dati priznanje za izuzetan doprinos filmskoj umjetnosti. Za vrijeme projekcije filma 'Jadnici', koja će biti u nedjelju u Ljetnom kinu Raiffeisen, bit će joj uručeno 'Počasno srce Sarajeva'. 

Isabelle Huppert arrives to attend the Chanel Haute Couture Fall/Winter 2019/20 collection show in Paris | Autor: CHARLES PLATIAU/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: CHARLES PLATIAU/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Istog dana Isabelle će imati specijalni masterclass, a dan prije publika u Sarajevu imat će priliku gledati film 'Frankie' američkog redatelja Irae Sachsa u kojem ona ima glavnu ulogu. 

NIKAD ZADOVOLJNI: Ovaj horoskopski znak prekida svaku vezu iz dosade

Tema: FILM

Message