To je to što me zanima!

Nema da omane: Soraja ističe bujne grudi čak i kada vježba

Na Facebooku je objavila fotografiju na kojoj na sebi ima raskopčanu majicu s printom zebra uzorka. U prvom su planu, naravno njene grudi koje joj 'kipe' iz majice
Vidi originalni članak

Trening je najbolji prije... prije izlaska, naravno, napisala je Soraja Vučelić na Facebooku. 

Prsata starleta na društvenoj mreži pohvalila se kako je upravo završila s treningom. Pri tom nije propustila priliku u prvi plan staviti svoje bujne grudi koje su joj 'kipjele' iz raskopčane majice s printom zebra uzorka. 

Iako je upravo završila s vježbanjem, Soraja je na fotografiji 'skockana' kao da se upravo sprema za izlazak. Već je nekoliko puta napomenula kako smatra da svaka žena u svakom trenutku treba izgledati najbolje što može. 

Idi na 24sata

Komentari 106

  • Friz_1 02.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mimi123 02.02.2013.

    a imam i ja bujne grudi i ja isto idem u teretanu..:)...i ponosim se timeee weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....:):)...i baš me briga što je ovaj moj komentar bezveze..:)...

  • vojnikinja 02.02.2013.

    Totalno iskompleksirana zenska, pre opterecena svojim izgledom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare