To je to što me zanima!

Nema ljetnog partyja na Zrću: Otkazan je i Sonus Festival...

Nedavno je 'otpao' i Fresh Island Festival, koji je trebao biti od 4. do 9. srpnja ove godine. Hideout Festival je trebao biti krajem lipnja, ali je i on otkazan, kao i Spring Break Island
Vidi originalni članak

I Sonus Festivala, koji po rasporedu trebao biti od 16. do 20. kolovoza otkazan je zbog pandemije koronavirus. To je bio posljednji veliki festival na Zrću čiji se organizatori sve do sada nisu oglašavali povodom otkazivanja ljetnog spektakla. 

- Nakon pomnog razmatranja moramo vas obavijestiti da Sonus 2020. moramo odgoditi za sljedeću godinu, od 15. do 19. kolovoza 2021. godine. Pomno smo pratili ovu nezapamćenu situaciju i nadali smo se da ćemo ipak moći odraditi festival. Nažalost, sad je jasno da to neće biti moguće. Uvjereni smo da će Sonus 2021. biti vrijedan čekanja. Blisko surađujemo s našim partnerima za prodaju ulaznica i uskoro ćemo vas obavijestiti kako će biti moguće odraditi povrat sredstava za one koji ne žele prebaciti kartu na sljedeću godinu - napisali su na društvenim mrežama. 

Nedavno je 'otpao' i Fresh Island Festival, koji je trebao biti od 4. do 9. srpnja ove godine.

- Poput mnogih, moramo vas obavijestiti o odgađanju Fresh Islanda 2020. godine. U ime cijelog našeg tima želimo vam zahvaliti na podršci, razumijevanju i spremnosti da nam pomognete u ovim vremenima, nadamo se da ste vi i svi vaši dobro - objavili su organizatori spomenutog festivala na svojim službenim stranicama. 

Oni koji su planirali ići i već su kupili karte, imaju tri opcije: mogu dobiti povrat novca, prebaciti karte za festival iduće godine ili proslijediti karte nekome drugome tko sa sigurnošću zna da može doći 2021. na Fresh Island Festival. 

Hideout Festival je trebao biti krajem lipnja, ali je i on otkazan, kao i Spring Break Island. 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • RobertoMali 16.05.2020.

    KATASTROFA!!! A što će sada naše zvjezdice kad nema ljetnih gaža po jahtama,zamislite tu tugu naših Žena,Majki,Kraljica,savršenih kćeri i finih sinova u ovoj situaciji..Nema više đžeparca za zvjezdice,nema više tampnoputih za naše kraljice a k tome ni "crta" za kćeri i sinove..Predlažem hitnu mjeru za navdene od strane vlade..bar po 5000 kn ponaosob...duga je zima i treba nekako preživjeti...ja sam kao bivši redar sa Zrća ganut i potresen. Moja sućut spomenutim i žiteljima grada Novalje.:(

  • uvijekprvi9 16.05.2020.

    Vila apartman ,bazen 20x40 m, 1500 kvadrata , pozornica 3 sanka,80-150 ljudi ,,,,,da vidimo,,nema otkazano.. sve ce radit ,dogovoreno....kako to kako to

  • tedlar87 15.05.2020.

    Bar nešto korisno od korone..jos da se zatvore teretane,solariji,kladionice,fitnes ekspedicije...i zacas nebi bilo influencerica i takve slicne niskorisne bagre..

Komentiraj...
Vidi sve komentare