To je to što me zanima!

Nema ljutnje: Paradis je Deppu poželjela sreću s Amber Heard

Johnny Depp nedavno je obavijestio bivšu dugogodišnju partnericu Vanessu Paradis o zarukama s kolegicom Amber, a ona mu je čestitala i poželjela sve najbolje
Vidi originalni članak

Zaruke Johnnyja Deppa (50) s 23 godine mlađom kolegicom Amber Heard (27) šokirale su brojne, no ne i njegovu bivšu partnericu Vanessu Paradis (41). Kada ju je glumac nazvao kako bi joj priopćio da se Amber pristala udati za njega, Vanessa mu je dala svoj blagoslov. 

- Nema drame. Vanessa mu je poželjela sreću. To je nije naljutilo, sretna je - otkrio je izvor blizak nekadašnjem paru koji iz 14-godišnje veze ima dvoje djece, kćer Lily Rose (14) i sina Jacka (11). 

Vanessa je krenula dalje nakon što su se razišli i već neko vrijeme uživa u vezi s francuskom pop zvijezdom Benjaminom BiolayjemDepp je Amber upoznao na setu filma 'The Rum Diares' 2010. godine i potom okončao vezu s Vanessom koja je ostala živjeti s djecom. 

Plavokosa Amber, za koju se šuška da je biseksualka, nedavno je pokazala zaručnički prsten tijekom izlaska iz restorana u zapadnom Hollywoodu. 

- Zaručeni su već neko vrijeme, no ona jednostavno nije nosila prsten - otkrio je izvor.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Ljenjuškanje 23.01.2014.

    Nisu mi jasni frajeri koji 1000 g.hodaju sa ženskom, prekinu te se u hipu ožene sa drugom. Kako bi moj čovik rekao ... jednostavno nije to bilo to ... kad se frajer zaljubi sve radi ... DA LI JE TAKO?

  • kung fu panda 23.01.2014.

    kaj je trebala možda baciti se s tornja od tuge

  • hiva997 23.01.2014.

    sasvim korektan potez

Komentiraj...
Vidi sve komentare