To je to što me zanima!

Nema štednje: Hrvatice opet 'zgrabile' brendirane krpice...

Nekoliko stotina uzvanika do posljednjeg mjesta ispunila su HNK, a nakon baletne izvedbe uslijedio je ekskluzivan VIP shopping i koktel druženje uz glazbenu kulisu ženskog kvarteta Vortex Stringsa
Vidi originalni članak

Sinoć je u Hrvatskom narodnom kazalištu kolekcija Giambattista Valli i xH&M imala svoju premijeru odnosno ekskluzivan VIP shopping pred publikom punom slavnih osoba. 

Pod vodstvom ravnatelja Baleta HNK, Leonarda Jakovine osmišljena je i koreografirana kratka baletna izvedba pod nazivom Project. 

Nekoliko stotina uzvanika do posljednjeg mjesta ispunila su HNK, a nakon baletne izvedbe uslijedio je ekskluzivan VIP shopping i koktel druženje uz glazbenu kulisu ženskog kvarteta Vortex Stringsa.

Ovaj modni događaj sezone, nisu propustila brojna imena društvenog života poput: Đurđe Tedeschi, Lejle Filipović, Nike Turković, Ive Radić, Ive Mihalić, Ane Begić Tahiri, Ane Maras Harmander, Mirne Zidarić, Barbare Kolar, Borne Kotromanić, Semente Rajhard, Katarine Baban, Martine Stjepanović, Nine Mie Čikeš, Kristine Bradač, Antonije Stupar Jurkin, Vanje Halilović, Nevene Rendeli i brojnih drugih. 

I dok su se neke dame potrudile i zasjenile ostale uzvanike na premijeri, druge su se za ovaj događaj odlučili na nešto 'hrabriju' kombinaciju. 

Voditeljica Barbara Kolara (49) na premijeri je izgledala poput barokne grofice. Spojila je nekoliko naoko nespojivih komada. Od krzna, šljokica pa sve do čipke i baršuna. 

Modni dvojac TWINS oduvijek je imao onaj touch kad je moda u pitanju. Na jučerašnjem događaju u HNK su se pojavili poput prinčeva. Šlep ogrtači, leptir mašne i odijela u crvenoj i plavoj boji oduvikli su pažnju brojnih uzvanika s H&M-ovih novih krpica. Osim što su kombinirali odjeću iz različitih razdoblja mode, kreatori su se i modno uskladili. 

Borna Kotromanić (47) se na VIP shoppingu pojavila kao stilska astronautkinja. Metalik srebreni kombinezon upotpunila je remenom u istoji boji. Kombinezon joj nije bio dovoljan pa je dodala i gležnjače koje su se savršeno uklopile i ovaj look učinije još uočljivijim. A da malo 'razbije' fluorescentni moment dodala je i bundu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • anchy2004 05.11.2019.

    Isusa ti, svi su oblečeni vrhunski, od barbare do twinsa

  • KusNjega 05.11.2019.

    Moja ženica je u fazi rasprodaje, Njuškalo radi sve u šesnaest. Kaže da od sad više ne troši na modu, samo na putovanja. Vidjet će mo u koji minus nas to bude odvelo!

  • 05.11.2019.

    Kaj je to obukla Barbara Kolar?...strašno

Komentiraj...
Vidi sve komentare