To je to što me zanima!

Nemeš Emi o pjevanju: Ti baš nemaš sluha, za to nema lijeka

Ema je pjevala pjesmu 'Čik, čik, čik pogodi' na što joj je Nemeš rekao da boluje od akutnog nedostatka sluha, što je neizlječivo, ali bi joj pomoglo da promijeni žanr
Vidi originalni članak

Stanari u glavnoj kući dan su započeli čišćenjem dvorišta. Veliki Brat nije im dao ni da doručkuju prije toga, nego su prvo morali čistiti. Ukućani u otpadu također su čistili kako bi im boravak u kući bio što ugodniji. Za nagradu su svaki dobili po jedan euro. Nakon toga dobili su i tri štruce kruha i čačkalice.

- Trebao nam je poslati one plastične čačkalice, da je fino iskoristimo i operemo pa poslije možemo opet koristiti - rekao je Duško, no Dragani se njegova ideja nije pretjerano svidjela. 

Stanari u glavnoj kući za to su se vrijeme masirali. Soraja je u spavaćoj sobi masirala Marijanu, a George Milu. Slavica, Nikola i Milan sunčali su se u dvorištu. 

'Sara je divna, ali Mila je još ljepša'

Duško je pričao kako mu nedostaju Soraja i Lester. Veliki Brat tada im je uključio televizor na kojem su gledali što rade stanari glavne kuće. Duško se oduševio kad je vidio Milu kako se tušira. 

- To, Veliki Brate, daj nam da malo uživamo, da ih gledamo tako lijepe - zadovoljno je klicao Duško i sustanarima u otpadu objašnjavao tko je tko u glavnoj kući. 

- Sarice, ljepotice moja. Sara je divna, ali ljepša je Mila, no Sara ima bolju dušu - rekao je Duško, a ostali su se složili s njime. 

Milu odjednom pretuklo 20 djevojaka

Nemeš je za to vrijeme po dvorištu kuće na sanjkama vukao Bojanu, Milana i Emu.

- Ako ne napraviš puni krug nisi pravo muško - govorila je Bojana Nikoli koji je vukao sanjke. 

Dok su stanari ručali, Mila je otkrila kako ju je jednom prilikom pretuklo čak 20 djevojaka, no nije htjela otkriti zašto. Bojana je tada rekla kako je 'roknula sudiju' na jednoj utakmici. Nakon ručka Nikola i Dražen odmarali su u dvorištu, a Nikola je primjetio kako se Mila skockala. 

- Ona se skockala za tebe, vjeruj mi, slušaj što ti govorim, samo za tebe - uvjeravao je Dražen Nikolu koji mu je govorio da mu je Mila lijepa, ali da je ona ipak zauzeta žena te da zbog toga mogu biti samo prijatelji. 

Nikola ne voli cure koje se ističu

U dnevnom boravku Soraja, Nikola, Mirjana i Ema pričali su o tome kakve im se osobe sviđaju, u koga se mogu zaljubiti i što ih privlači.

- Mene ne privlače djevojke koje su svima lijepe ili one koje previše ističu svoju ljepotu - rekao je Nikola. 

Stanari glavne kuće zatim su primjetili da se u blizini njihove kuće nešto dimi. Nije im bilo jasno što je to, a riječ je bila o vatri koju su zapalili stanari u otpadu kako bi se ugrijali. Duško je otišao u ispovjedaonicu i rekao kako ga je društvo u otpadu uvjerilo da ostane s njima još barem tjedan dana. 

'Ubojica kad zapjeva'

Za to vrijeme stanari u glavnoj kući spremali su vjenačanje Milana i Eme. Ona nije znala što joj se sprema i smireno je sjedila u boravku i pjevušila. 

- Mislim da je kod tebe u pitanju akutno nepostojanje sluha. To se ne može izliječiti, no mogli bismo poraditi na žanru - rekao je Nemeš Emi koja je pjevala pjesmu 'Čik, čik, čik pogodi' i rekla mu da joj prvo mora objasniti što je to točno žanr. 

U tom trenu ostali stanari došli su u boravak i napravili svadbu. Milan je 'zaprosio' Emu. Dražen ju je, kao njen otac u toj prilici, predao Milanu. Svi su se stanari dobro nasmijali i zabavili, a najupečatljiviji je bio trenutak kad je George digao kilt ispod kojeg je obučene imao samo tangice i stanare 'poslikao' tj. pokazao im stražnjicu. 

Nakon svadbe, prije spavanja, Mila, Soraja i Nikola pričali su o kondomima i spolnim odnosima. Dušku je pak smetalo svjetlo i molio je Velikog Brata da ga ugasi jer mu se jako spavalo. Mrak je razveselio i ostale stanare otpada.

- Hvala ti Brate, bilo je krajnje vrijeme pa već je dva ujutro - rekao je Duško i stanari otpada tada su pošli spavati. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • tajnamoja 18.03.2011.

    Što će ti ovo "ili ti ga"?

  • babyboo0204 18.03.2011.

    Boze sacuvaj. Sramota za Milu da se ovako ponasa. Meni je smijesno kako su se na pocetku su se sve žene bunile : kako cemo spavat u istom krevetu svi zajedno i to sa istim pokrivačem bla bla bla.. a sada ne samo da spavaju svi zajedno (i to se ova kurvica od Mile uvukla izmedu Nikole i Lestera-znaci,dvojice muskaraca) nego se jos skidaju i presvlace u istoj sobi. Mislim, uredu skinut se, i ja bih isto vjerojatno ali ako si vec zauzeta ili jos bitnije- UDATA ZENA onda to stvarno nije uredu. Mila i ostale djevojke su lijepo trebale spavat jedna do druge...:/ Droljice sve od reda. Jedino ova srpkinja Bojana valja. sramota za hrvatice. '-.-

  • 666adolf 18.03.2011.

    Najbolji mi je NEDELJKO, lik je kao iz filma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare