To je to što me zanima!

Nemeš i Marijana: Vjenčali se, a zatim se odmah i razdvojili

POD VELOM TAJNE Marijani i Nemešu nitko od obitelji nije došao na skromnu svadbu u Istru. Dvadesetak gostiju moralo se odjenuti u bijelo. Par je pokušavao izbjeći fotografe
Vidi originalni članak

Marijana Kovačević (32) i Nikola Nemešević (27) iz vijećnice u Novigradu u Istri, gdje ih je jučer vjenčao samo matičar, izišli su odvojeno kako bi izbjegli fotografe. Mladoženju su čak i prijatelji zafrkavali da se tek oženio, a već je izgubio suprugu.

Par, koji je strastvenu romansu još prije pet godina započeo pred kamerama u regionalnom reality showu “Big Brother”, na svadbu je zvao samo 20-ak ljudi. Kako doznajemo, ni Marijanina ni Nemešova obitelj nije se pojavila na vjenčanju u Istri.

Mladenci su na najvažniji dan u njihovim životima bili opušteni, pa su se ujutro prošetali gradom i pili kavu.

U sedmom nebu: Nemeš je bio odlično raspoložen, a oduševljene zbog svadbe nisu skrivali ni njegovi prijatelji

Nemeša su pred vijećnicu dopratili prijatelji, s kojima je dobro raspoloženi mladoženja, operni pjevač iz Požarevca, nazdravljao žesticama. Marijanu je pak u stopu pratila kći Korina (7), koju je pobjednica prvog regionalnog “Big Brothera” dobila u braku sa šibenskim pomorcem Ivanom Čvrljkom. Kninjanka ga je odmah poslije showa ostavila zbog pet godina mlađeg Srbina.

Mladenci su sve goste očito na vrijeme obavijestili o dress codeu jer su svi, osim nekoliko iznimaka, od glave do pete bili odjeveni u bijelo.

Sramežljiva: Marijana je nosila jednostavnu haljinu, a od fotografa se skrivala iza vjenčanog buketa

Nakon što su izmijenili bračne zavjete, vijećnicom se prolomio gromoglasan pljesak. Znatiželjnici, koji su jučer svjedočili skromnom vjenčanju u Novigradu, kažu kako su prije dolaska mladenaca njihovi prijatelji užurbano prskali salu osvježivačem od lavande, čiji se opojan miris osjetio čak i na ulicama.

Marijani je vjenčanicu radila dizajnerica Kristina Bačić brenda Mishica. Nemešova mlada nije stigla na probe, stoga je dizajnerica uspješno napravila vjenačnicu samo uz pomoć njenih mjera. 

- Obzirom da je Marijana vrlo skladno građena i sitnija ni utrošak materijala nije bio prevelik. Zamišljena je kao koktel kratka haljina koja se sa dužim odvojivim dijelom pretvara u finiju elegantnu a opet jednostavnu kombinaciju savršena je za tu  prigodu. Trema mi je bila prevelika i jedva sam čekala da kuma koja ju je preuzela javi da je sve o.k. - ispričala nam je Kristina te otkriva da je za šivanje imala svega nekoliko dana.

 

Marijanu umorila veza na daljinu

Marijana i Nemeš u Istri su posljednja dva tjedna. Sve to vrijeme u najstrožoj tajnosti su planirali svadbu, koja je iznenadila mnoge jer je par često prekidao i mirio se.

- Odnos im je bio turbulentan, ali njihova ljubav nikad nije bila upitna - rekao je prijatelj. Kovačević je 2014. ostavila Nemeševića jer joj je, izjavila je tad, ponestalo strpljenja za održavanje veze na daljinu.

- Imala sam najbolje namjere i zbilja sam dala sve od sebe, ali prekid je konačan. To je agonija koja je dugo trajala - izjavila je tad Marijana u televizijskom intervjuu. Sa srpskim glazbenikom ipak je još ovo proljeće obnovila romansu. Nemeš se od prvog dana odlično slagao s Marijaninom kćeri iz prvog braka, a zbog ljubavi je dugo živio na dvije adrese, zagrebačkoj i beogradskoj.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • kokaza10 10.08.2016.

    Imala sam priliku osobno upoznati ovaj par i samo ću reći: ludo se vole! Neka vam je sa srećom i blagostanjem cijeli život!

  • retita🦋 10.08.2016.

    Ajde neka.Samo da ne bude da se razvode zbog nepomirljivih razlika-ma što to značilo...

  • sol 09.08.2016.

    pa jeli se to udavala princeza sila i princ od vojvode od nedođije?

Komentiraj...
Vidi sve komentare