To je to što me zanima!

Nemeš rekao Marijani da će se pobrinuti za nju nakon izlaska

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Marijana je Bojani pričala o svom suprugu i braku. Rekla je da joj je jedino važno da vidi dijete. Nemeš se brine kako će njena obitelj reagirati kad ona izađe iz showa
Vidi originalni članak

Marijana i Nemeš ležali su na krevetu, a on je opet počeo pričati o svojim brigama za nju. Razmišlja kako će njeni reagirati nakon izlaska, hoće li joj dati da vidi dijete i hoće li je netko možda povrijediti. Po glavi mu se mota milijun pitanja, ali Marijani je rekao da će se pobrinuti za nju. Ona mu je pak rekla da razmišlja samo o tome da vidi dijete i da joj je to najvažnije.

'Imaš li sliku svog muža?'

Okupilo se cijelo društvo pa su se smijali Emi jer nije znala u kojem je kafiću bila u Beogradu. Marijana je tada rekla kako se atmosfera u kući napokon popravila i da više nitko ne priča depresivne priče. Tu se odmah ubacila Tamara i rekla kako je sanjala da se Marijana pozdravlja sa svojim roditeljima i da je sve u redu te da se vidjela s kćeri. Nešto kasnije sve djevojke otišle su u spavaću sobu sa bebama, a Tamara je uzela sliku svog dečka, poljubila ju i pokazala bebi.

- Imaš li ti sliku svog muža - pitala je Soraja tada Marijanu i objasnila da je dosad vidjela da ima samo sliku kćerkice.

Marijana joj je odgovorila da ima i brzo skrenula s teme.

Opet seks...

U noći sa subote na nedjelju Marijana i Nemeš opet su se seksali ispod 'jorgan planine'. On je kasnije otišao u ispovjedaonicu razgovarati s Velikim Bratom. Zanimalo ga je brine li produkcija o ukućanima i nakon što izađu iz BB kuće. Iako nije htio reći zbog koga se raspituje, bilo je jasno da je zabrinut zbog Marijane. Htio je znati hoće li ona po izlasku biti prepuštena sama sebi ili će se Veliki Brat pobrinuti za nju.

Marijana se pak boji izlaska jer ne zna što ju čeka, a strah ju je nepoznatog. Rekla je i kako ne bi promijenila ništa što je napravila, bez obzira što ju vani čeka. Stoji iza svojih djela, a rekla je i da je njen moto: 'Bolje žaliti zbog nečeg što si napravio, nego za nečim što si propustio'.

Šibenčanka misli da će baš ona biti nominirana i rekla je Bojani, s kojom je dan ranije pričala o svom mužu i braku, u slučaju da ju izbace, kako bi htjela da ona podijeli krevet s Nemešom.

Idi na 24sata

Komentari 188

  • polema 26.04.2011.

    e ljubav će cvasti dok ne izađu van, a onda si marijana draga sama.... Nekako će bez muža,ali nažalost ne znam koji će sud dodijeliti dijete majci nakon takvih događaja. Iako....poznajući naše zakone...sve je moguće!!!! Smrdala si si život zbog ničega. Žao mi te,ali još više tvojih najbližih.

  • bigbajokan 26.04.2011.

    Sve ok, međutim, ne mogu se oteti dojmu i ne mogu vjerovati da produkcija Big brothera može tako perfidno praviti majmune od gledatelja. Očigledno je da glasanje nema nikakve veze sa nominacijama. Produkcija (veliki brat) naštimava nominacije kako njemu odgovara, čista prevara i laž, žao mi samo svih ljudi koji troše svoj novac na glasanje. Gledam redovno emisiju, ali gadi mi se samo zbog toga, i trebalo bi je ukinuti upravo zbog tih prevara, a rtl i produkciju debelo kazniti.

  • gđa78 25.04.2011.

    Nek se vole,neka rade šta hoće-ali brate mili pred kamerama???? Pa da mi je neznam kako milo to mužu tako javno nebi napravila,a koliko znamo hvalila je muža da je dobar i da je podržava u svemu,pa zar je zaslužio onda to od nje??? Marjana-bljak si...

Komentiraj...
Vidi sve komentare