Obavijesti

Show

Komentari 188

Nemeš rekao Marijani da će se pobrinuti za nju nakon izlaska

Nemeš rekao Marijani da će se pobrinuti za nju nakon izlaska
9

Marijana je Bojani pričala o svom suprugu i braku. Rekla je da joj je jedino važno da vidi dijete. Nemeš se brine kako će njena obitelj reagirati kad ona izađe iz showa

VIDEO

Marijana i Nemeš ležali su na krevetu, a on je opet počeo pričati o svojim brigama za nju. Razmišlja kako će njeni reagirati nakon izlaska, hoće li joj dati da vidi dijete i hoće li je netko možda povrijediti. Po glavi mu se mota milijun pitanja, ali Marijani je rekao da će se pobrinuti za nju. Ona mu je pak rekla da razmišlja samo o tome da vidi dijete i da joj je to najvažnije.

'Imaš li sliku svog muža?'

Okupilo se cijelo društvo pa su se smijali Emi jer nije znala u kojem je kafiću bila u Beogradu. Marijana je tada rekla kako se atmosfera u kući napokon popravila i da više nitko ne priča depresivne priče. Tu se odmah ubacila Tamara i rekla kako je sanjala da se Marijana pozdravlja sa svojim roditeljima i da je sve u redu te da se vidjela s kćeri. Nešto kasnije sve djevojke otišle su u spavaću sobu sa bebama, a Tamara je uzela sliku svog dečka, poljubila ju i pokazala bebi.

- Imaš li ti sliku svog muža - pitala je Soraja tada Marijanu i objasnila da je dosad vidjela da ima samo sliku kćerkice.

Marijana joj je odgovorila da ima i brzo skrenula s teme.

Opet seks...

U noći sa subote na nedjelju Marijana i Nemeš opet su se seksali ispod 'jorgan planine'. On je kasnije otišao u ispovjedaonicu razgovarati s Velikim Bratom. Zanimalo ga je brine li produkcija o ukućanima i nakon što izađu iz BB kuće. Iako nije htio reći zbog koga se raspituje, bilo je jasno da je zabrinut zbog Marijane. Htio je znati hoće li ona po izlasku biti prepuštena sama sebi ili će se Veliki Brat pobrinuti za nju.

Marijana se pak boji izlaska jer ne zna što ju čeka, a strah ju je nepoznatog. Rekla je i kako ne bi promijenila ništa što je napravila, bez obzira što ju vani čeka. Stoji iza svojih djela, a rekla je i da je njen moto: 'Bolje žaliti zbog nečeg što si napravio, nego za nečim što si propustio'.

Šibenčanka misli da će baš ona biti nominirana i rekla je Bojani, s kojom je dan ranije pričala o svom mužu i braku, u slučaju da ju izbace, kako bi htjela da ona podijeli krevet s Nemešom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 188
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško