To je to što me zanima!

Neno Belan i Gibonni na kratko zamijenili Akija Rahimovskog

Nakon 42 godine zajedničkog rada čudno nam je nastupati bez Akija. Ne osjećam se najbolje zbog toga, ali mi je drago da su kolege 'uskočile' i što je sve ispalo odlično. Naš Aki se jako dobro oporavlja, rekao je Hus
Vidi originalni članak

Antena Zagreb proslavila je svoj jubilarni 10. rođendan, a tim povodom organiziran je veliki koncert na kojem su nastupali Hladno Pivo, Gibonni, Massimo, Psihomodo pop, Neno Belan, Pavel, Urban, Dubioza Kolektiv i grupa Vatra. Proslava je bila u prostorijama City Plaze Zagreb, a vrhunske skladbe publika je pratila od prvog do zadnjeg tona. 

Aki Rahimovski (62), frontmen Parnog valjka zbog zdravstvenih problema nije bio u mogućnosti nastupati. Prije mjesec dana imao je lakši moždani udar, a trenutno se oporavlja kod kuće. Kolega Neno Belan (56) s grupom je otpjevao njihov veliki 'Lutka za Bal', a publika ga je dočekala s oduševljenje. Na pozornici im se pridružio i Zlatan Stipišić Gibonni  (49) te otpjevao jednu od najuspješnijih ljubavnih pjesama 'Sve još miriše na nju' koja je prije dvadesetak godina postala nezaobilazni dio repertoara. 

- Nakon 42 godine zajedničkog rada čudno nam je nastupati bez Akija. Ne osjećam se najbolje zbog toga, ali mi je drago da su kolege 'uskočile' i što je sve ispalo odlično. Naš Aki se jako dobro oporavlja i uskoro će ponovno biti na pozornici - rekao je Husein Hasanefendić Hus (64). 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • DALMATINKA 18.05.2018.

    Svaka čast i belanu i gibi al jedan je aki...valjak bez akija mije valjak ..drz se aki

Komentiraj...
Vidi sve komentare